Sepet

Sphero Mini Soccer: App-enabled Programmable Robot Ball

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
Sphero Mini Soccer: App-enabled Programmable Robot Ball
Marka Sphero Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
6.250,00 TL
Vergiler Hariç: 5.208,33 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Sphero Mini Soccer: App-Enabled Programmable Robot Ball - STEM Educational Toy for Kids Ages 8 & Up - Drive, Game & Code with Play & Edu App
  • KÜÇÜK BİR ROBOT İLE BÜYÜK PUAN ALIN: Bu futbol temalı Sphero Mini, masa tenisi topu büyüklüğündeki programlanabilir küçük bir robota tonlarca eğlence sığdırıyor. Bir jiroskop, ivmeölçer ve renkli LED ışıklarla donatılmış bu uygulama özellikli robotik top, ücretsiz uygulamalarımızı kullanarak araba sürmenize, oyun oynamanıza ve kod yazmanıza olanak tanır.

  • SÜRÜŞ VE TEKME MODU: Ücretsiz Sphero Play uygulamasını kullanarak Sphero Mini Soccer'ı çeşitli şekillerde kontrol edin ve futbol temalı Kick drive özelliği ile vuruşlarınızı yapın. Sphero Mini'ye, kutudan çıkar çıkmaz engelli parkur eğlencesine ilham vermek için 8 trafik konisi (4 yeşil + 4 turuncu) dahildir.

  • OYUN OYNA: Sphero Play uygulamasında atari tarzı oyunlar için Sphero Mini'yi oyun kumandası olarak kullanın. Hareket halindeyken veya sınırlı alanla oynamak için mükemmeldir. 3 farklı oyun arasından seçim yapın - uzayda ateş edin, bir tünelde hız yapın veya bir çokgen tuğlayı parçalayın. 1 saatlik çalma süresiyle Sphero Mini bir sonraki büyük şey.

  • KODLAMAYI ÖĞRENİN: Ücretsiz Sphero Edu uygulaması tarafından desteklenen oyunlar oluşturabilir ve özelleştirebilir ve ekranınızda çizim yaparak, sürükle ve bırak kodlama bloklarını kullanarak veya JavaScript yazarak Sphero Mini'yi kodlayabilirsiniz.

  • YARININ YARATICILARINA İLHAM VERMEK: İnkar edilemeyecek kadar havalı programlanabilir robot filomuz ve eğitici STEAM araçlarımızla, uygulamalı kodlama, bilim, müzik ve sanat öğrenimi yoluyla yeni nesil mucitler ve fark yaratanlara ilham veriyoruz.

Küçük futbol.  sürüş oyunu, kodlama, mini sphero

Sürme. Oyun Kodlama Şimdi Eğlence Boyutlu.

Sphero Mini Soccer, stadyum büyüklüğündeki eğlenceyi küçük, uygulama özellikli bir robotik topa sıkıştırıyor. Etkileyici teknolojiyle donatılmış Sphero Mini Soccer'da bir jiroskop, ivmeölçer ve özelleştirilebilir LED ışıklar bulunur. Sphero Play uygulamasını indirin, Kick Drive modunu başlatın ve bir parmak hareketiyle robotunuzu hareket ettirin. Ayrıca topu tuzağa düşürmek için dokunabilir veya biraz daha fazla parlama için vuruşunuza bir dönüş ekleyebilirsiniz.

Bir hedef belirlemek, top kullanma becerilerinizi geliştirmek veya bir oyunda bir arkadaşınıza meydan okumak için verilen sekiz koniyi kullanın. Uygulama içi arcade tarzı oyunlar oynamak için Mini Soccer'ı kontrol cihazı olarak kullanın. Kodlama yolculuğunuza başlamak, etkinlikleri keşfetmek ve yarattıklarınızı toplulukla paylaşmak için Sphero Edu uygulamasını indirin.

Neredeyse bir saatlik oyun süresiyle Sphero Mini Soccer, her yaştan taraftarın kendini geliştirmesi için mükemmel bir yoldur.

  • Futbol temalı, değiştirilebilir plastik kabuk

  • Bluetooth Smart bağlantısı (10 metre menzil)

  • Mikro USB şarj cihazı (neredeyse 1 saatlik oyun)

  • Yükseklik: 42mm / Genişlik: 42mm / Ağırlık: 46g

  • iOS, Android, Kindle, Mac, Windows ve Chrome'da Sphero Edu uygulamasıyla uyumlu

  • iOS ve Android'de Sphero Play uygulamasıyla uyumlu

Küçük Tekn. Büyük Oyun.

Tekme Sürüşü

Sürüş modu

Oyun oynamak

Kodlamayı Öğrenin, STEM öğrenimi

Tekme Sürüşü

Kick Drive modu, robotunuzu bir parmak hareketiyle döndürmenizi sağlar. Ayrıca topu yakalamak için dokunabilir ve falso eklemek için hareketinizi eğin.

Sürüş Modları

Robotunuzla diğer sürüş modlarını keşfedin. Cihazınızı eğin. Geri çekin ve ileri doğru fırlatın. Joystick'i sürükleyin. Canınız ne çekiyorsa, Sphero Play uygulamasında o var.

Oyun oynamak

Asteroitlerden kaçmak ve yok etmek, dönen bir tünelde yarışmak veya bir çokgen tuğlayı parçalamak için Sphero Play uygulamasıyla Mini Soccer'ı kontrol cihazı olarak kullanın.

Kodlamayı Öğrenin

Robotunuzla kodlamaya başlamak için ücretsiz Sphero Edu uygulamasını indirin - çizin ve sürün, Scratch bloklarını sürükleyip bırakın veya kendi JavaScript'inizi yazın.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.