Sepet

Robobloq Q-scout Stem Projeleri - Kodlama Robotu

KARGO
BEDAVA
Robobloq Q-scout Stem Projeleri - Kodlama Robotu
Robobloq Q-scout Stem Projeleri - Kodlama Robotu
Marka Diğer Sepette %20 Kupon
Satıcı : Tecnotoys
14.607,64 TL
Vergiler Hariç: 12.173,03 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Tanımlanan kupon adedi: 400

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

10 gün kaldı Kuponun Ürünleri

Sepette %20 İndirim

%20 indirim

Tanımlanan kupon adedi: 100

Alt Limit: 20.000,00 TL

En yüksek indirim tutarı: 15.000,00 TL

2 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Robobloq Q-Scout STEM Projects for Kids Ages 8-12, Coding Robot, Learn Robotics, Electronics and Programming Based on Scratch, Arduino and Python, Learning & Education Toys, Gifts for Boys and Girls
  • STEM Eğitim Robotları: Q-scout, çocukların Scratch grafiklerle basit ve eğlenceli sürükle ve bırak programlamadan Arduino ve Python ile gelişmiş programlamaya geçerek adım adım programlamayı öğrenmelerine yardımcı olur. Çocukların, mantıksal düşünme, uygulamalı beceriler, yaratıcılık ve diğer yeteneklerini geliştirirken inşa ederek ve oynayarak kodlama, elektronik ve robot bilimi öğrenmelerine olanak tanır.

  • Çoklu İşlevler ve Oynaması Eğlenceli: Programlama öğrenimine ek olarak, Q-scout'un yalnızca Uygulama aracılığıyla uzaktan kontrol edilemeyen, aynı zamanda engellerden kaçan, müzik çalan ve belirlediğiniz rotayı takip eden dört modu vardır, bu da çocukların dolu dolu vermelerini sağlar. hayal güçlerine göre oynayın ve oyundaki dikkatlerini geliştirin, aile eğlencesine ve eğitimine daha fazla eğlence getirin.

  • Yapımı Kolay ve Etkileşimli Oyuncaklar: 3D yönergelerimize göre, çocuğunuzla birlikte montajı 30 dakikada bitirebilirsiniz. Montaj sürecinde, çocuğunuzun sadece uygulamalı becerilerini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda karşılıklı duyguları geliştirebilir, çocuğunuzu daha iyi anlayabilir ve robotik hakkında daha fazla bilgi edinmek için çocuğunuza eşlik edebilirsiniz.

  • Kendi Robotunu Kendin Yap: Açık kaynaklı bir sistemle yapılandırılmış bu STEM oyuncağı, Robobloq web sitesinde bulunan çok çeşitli elektronik modüller ve parçalarla uyumludur ve Q-Scout'unuzu Robobloq'ta özelleştirebilirsiniz. Not: Robot 6 adet AA pil gerektirir (dahil değildir).

  • Yüksek Kaliteli Malzeme Kullanımı: Birinci sınıf bileşenler, Q-scout'un diğerlerinden öne çıkmasının ana nedenidir. Parlak mekanik robot, daha güçlü motorlar, daha kalın alaşım, daha yüksek kaliteli ABS malzemeleri ve daha sağlam kauçuk lastiklerle eşleştirilerek iç ve dış mekanlarda, zeminde, betonlarda ve hatta pürüzlü kayalarda çalışmasına olanak tanır

  • Çocuklar İçin En İyi Hediye: Hala çocuklarınıza ne hediye alacağınız konusunda endişeleniyor musunuz? Q-Scout robotik kitiyle çocuklarınızı şaşırtın ve programlamanın ve robotiğin sırlarını keşfetmelerine izin verin. İster doğum günü, çocuk bayramı, Noel, Hanukkah, Paskalya, yaz kampı etkinlikleri, okula dönüş veya aile eğlencesi olsun, güzel bir şekilde paketlenmiştir ve öğretici ve eğitici oyuncaklardan oluşan mükemmel bir hediyedir.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
Yaş7 - 18

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.