Sepet

EO UNO R3 Projesi Akıllı Robot Araç Kiti

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
EO UNO R3 Projesi Akıllı Robot Araç Kiti
Marka Diğer
Satıcı : Tecnotoys
9.642,86 TL
Vergiler Hariç: 8.035,72 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

ELEGOO UNO R3 Project Smart Robot Car Kit V4 with UNO R3, Line Tracking Module, Ultrasonic Sensor, IR Remote Control etc. Intelligent and Educational Toy Robotic Kit for Arduino Learner
  • ELEGOO Akıllı Robot Araba: Yeni başlayanlara (çocuklara) programlama, elektronik montaj ve robotik bilgisi hakkında uygulamalı deneyim kazandırmak için eğitici bir STEM kiti. Robotik öğrenme için bir entegrasyon çözümüdür ve eğitim için yapılmıştır.

  • Eksiksiz Paket: Engellerden kaçınma, hat izleme modülü, kızılötesi uzaktan kumanda dahil olmak üzere 24 çeşit modül parçası içerir ve ayrıca Android ve iOS sisteminin telefon ve tabletleri vb. aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.

  • Montajı Kolay: Tüm modül arayüzü XH2 ile modifiye edilmiştir. Arabayı monte etmeyi çok daha kolay ve rahat hale getirmek ve hata olasılığını azaltmak için 54 bağlantı noktası.

  • Gelişmiş Öğretici: Robot arabanın sıfırdan nasıl monte edileceğine dair HD oluşturma talimatları ve gerekli tüm programlar ve kodlar dahildir.

  • Yükseltilmiş Paket Tasarımı: Daha minimal tasarım ve onu çocuklarınız ve arkadaşlarınız için mükemmel bir hediye haline getirin. Not:(Uygulanabilir Yaş : 12+)Elegoo başlangıç ​​kitlerini kullanmak için temel elektronik bilgisi gerekir. Kullanıcının deneyimi yoksa, birinin ders çalışırken ona liderlik etmesi ve öğretmesi daha iyi olur.

1

ELEGOO Akıllı Robot Kedi Kiti V4

Kameralı ELEGOO Akıllı Robot Araba V4.0, elektronik, programlama ve robot bilimi öğrenmek için hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için tasarlanmış ELEGOO UNO R3 denetleyici kartına (Arduino Uyumlu) dayalı eğitici ve eğlenceli bir kittir. Takip etmesi kolay öğretici montajımızla, bu robot araç kiti, ister mühendis olun ister acemi olun, çok sezgisel ve basit olacaktır. Kendi robotik projenizi oluşturmak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı. Sadece öğreticimizi takip edin ve adım adım kısa sürede kendi çalışan araç kitinize sahip olacaksınız. Bu kit, çocuklarınızla kaliteli zaman geçirmenizi sağlar ve onların hayal güçlerini geliştirmeleri ve ilham vermeleri için onları güçlendirir.

ELEGOO Akıllı Robot Kedi Kiti V4.0, otomatik hareket, kızılötesi kontrol, engellerden kaçınma ve çizgi izleme modları gibi birden fazla moda sahiptir. Her modda, programları nasıl yükleyeceğinizi ve arabanın talimatlara göre çalışmasını nasıl emredeceğinizi öğreneceksiniz. Bu robot araba ile sahip olabileceğiniz harika etkileşim, onun neden ve nasıl bu şekilde çalıştığını öğrenmek için merakınızı ve ilginizi kesinlikle harekete geçirebilir. Elektronik öğrenmek sandığınız kadar karmaşık değil, özellikle akıllı robot araç kitimizle her zamankinden daha ilginç hale gelecek. Çocuklarınız, aileniz veya arkadaşlarınız elektronik ve robot dünyasına ilgi duyuyorsa bu kit, elektronik yolculuğuna ilk adımlarını atmaları için harika bir seçim ve mükemmel bir hediye olacaktır.

1

1

ELEGOO Akıllı Robot Araba V4.0 kameralı

  • FPV kontrol deneyimi ve Video aktarımı için Wi-Fi kullanma ve robot arabanın hareketini kontrol etme.

  • Arduino açık kaynak platformundan geliştirilmiştir. DIY montaj ve inşaat, çocukların konsantrasyonunu ve uygulamalı yeteneğini geliştirmeye yardımcı olacaktır.

  • 2000mAh Lityum pil: Güvenli kullanım için çoklu devre korumalı USB üzerinden şarj edilir

  • Grafik programlama, özel yapı taşı işlevleri sağlar ve çeşitli araba işlevleriyle çocukların yaratıcılığını ve hayal gücünü harekete geçirmek için elverişlidir.

ELEGOO Akıllı Robot Araba V4.0 kameralı

Ürün Parametresi:

  • Programlama Yazılımı: Arduino IDE、ElegooKit

  • Giriş: Kızılötesi Fotoelektrik Sensör, Ultrasonik Sensör, Düğmeler

  • Çıkış: Motor, Servo Gimbal, LED

  • Voltaj: 7,2~8,4v (7,4v Lityum Pil Paketi)

  • Pil Ömrü: 2 saat (Hat İzleme Modu)

  • Mesafe Ölçüm Yöntemi: Ultrasonik Değişim Sensörü

  • Motor Tahrikli: Çift Kanallı TB6612 Sürücü Çipi

  • İzleme Yöntemi: Kızılötesi İzleme

  • Motor: 1:48 DC Servo Motor 1:48

  • İletişim: Uart / WIFI

  • Kamera: OV2640

  • WIFI Modu: ESP32-WROVER

  • Tek eksenli dengeleme halkası: SG90 Servo

  • Boyut: 263 145 80mm

  • Ağırlık: 1140g

ELEGOO Akıllı Robot Araba V4.0 kameralı

1

1

1

1

ELEGOO ElegooKit UYGULAMASI

Telefonunuzda akıllı bir robot araba

Robot arabanızı telefonunuzla kontrol edemezseniz yeterince akıllı olmaz. ElegooKit APP'yi APP Store ve Google Play'den kurun ve wifi üzerinden araba ile ekip kurun, arabanızı özgürce kontrol edebilirsiniz. Eğitimimizde ayrıca programlamayı ve kontrol etmeyi öğreneceksiniz.

FPV Modu

gözlerin ol

FPV kontrol deneyimi ve Video aktarımı için Wi-Fi kullanma ve robot arabanın hareketini kontrol etme. Arabayı sürdüğünüzü hayal edin. Lütfen yatay kontrol aralığının 0-180° olduğunu unutmayın, kamerayı dikey olarak kontrol edemezsiniz.

Engel kaldırma

Artık zarar görme korkusu yok.

Bu modda ELEGOO robot araba, platform üzerindeki ultrasonik sensörler ile dalgalar göndererek ve mesafeyi hesaplayarak hangi yönden olursa olsun önündeki engelleri otomatik olarak algılayacaktır. Arabanızı çarpışmadan uzak tutun ve eğlencenin tadını çıkarın.

Hat Takibi

Pistinizi takip edin

Arabanın alt kısmında bulunan hat izleme modülleri, kızılötesi verici tüpü ve kızılötesi alıcı tüpü ile tasarladığınız pisti takip etmesini sağlar. Pistinizin yeterince açık ve yeterince uzun olduğundan emin olun, böylece harika bir araba yarışı gösterisinin tadını çıkarabilirsiniz.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.