Sepet

Xp-Pen Deco Mw 8x5 Bluetooth Grafik Çizim Tableti Siyah

KARGO
BEDAVA
Xp-Pen Deco Mw 8x5 Bluetooth Grafik Çizim Tableti Siyah
Marka Xp-Pen
Satıcı : Tecnotoys
11.384,73 TL
Vergiler Hariç: 9.487,28 TL

Mevcut Seçenekler:

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

XPPen Drawing Tablet Deco MW Bluetooth Wireless Computer Graphics Tablet, Battery-Free X3 Stylus and 8 Shortcut Keys, Compatible with Chrome OS, Windows 7/8/10/11, Linux, Mac, Android (8x5 in, Black)
  • [Bluetooth Kablosuz Bağlantı] Bluetooth 5.0 çipiyle donatılmış Deco MW Çizim tableti, kablo sınırlaması olmaksızın yaratıcı alanınızı düzenli tutmanıza olanak tanıyarak ve ilhamınız sizi nereye götürürse götürsün Deco MW'nizi kullanma özgürlüğü vererek sizi özgür kılar.

  • [X3-Smart-Chip Stylus] Deco MW, size yükseltilmiş bir çizim deneyimi sunan yeni X3-Smart-Chip Stylus ile donatılmıştır: daha hızlı yanıt, daha istikrarlı performans, daha hassas konumlandırma. 8192 seviyeli basınç hassasiyeti ve 60 derecelik eğim işleviyle, ince çizgileri kolayca şekillendirerek benzersiz şaheserlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

  • [8 Verimli Kısayol Tuşu] Deco MW Çizim Tableti, ihtiyaç duyulan çeşitli kısayol kombinasyonlarına uyacak şekilde özelleştirilebilen sekiz kısayol tuşuna sahiptir, böylece bir bilgisayar klavyesinin yerini alır. Tuşların üzerindeki çeşitli dokunsal çıkıntılar, loş bir ortamda bile doğru kısayolu hızla belirlemenizi sağlayarak iş akışınızı hızlandırmanıza yardımcı olur.

  • [Mükemmel Uyumluluk] Deco MW, Windows 7/8/10/11, Mac OS X 10.10 (veya üstü), Android 6.0 (veya üstü), Chrome OS 88 (veya üstü) ve Linux sistemleriyle uyumludur. Deco MW, Photoshop, Illustrator, SAI, GIMP, Krita, MediBang Paint, FireAlpaca, Blender ve daha fazlası dahil olmak üzere başlıca sanat yazılımlarının çoğuyla çalışabilir. Kalemli tabletin kapsamlı uyumluluğu yaratıcı ufkunuzu genişletir.

  • [Ne Alırsınız] 1x XP-PEN Deco MW Grafik Çizim Tableti, 1x Dongle, 1x USB A - USB-C Kablosu, 1x X3 Elite Stylus, 1x USB A - USB-C OTG Adaptörü, 1x USB A - Mikro USB OTG Adaptörü, 10x Kalem Ucu, 1x Kullanım Kılavuzu. Her Şeyi Açıkla veya ArtRage Lite programını almak için XP-PEN çizim tabletinizi XP-PEN Web'e kaydedin.

Ürün adı

Deco MW Çizim Tableti

Boyutlar

259,8x157,8x8,8 mm

Çalışma alanı

8 "x 5"

Renk Seçenekleri

Siyah, Mavi, Yeşil, Pembe

Kısayol tuşları

8

Kablosuz teknoloji

Bluetooth v5.0

Sürekli Çalışma Süresi

≥ 10 saat

Pil Kapasitesi

1000mAh/3.7V

Çözünürlük

5080 LPI

Rapor Oranı

200 RPS (maks.)

Kalem

X3 Elit

Basınç Seviyeleri

8192

Eğim

60°

Okuma Yüksekliği

10mm

Uyumluluk

Windows 7 (veya üzeri), Mac OS X 10.10 (veya üzeri), Android 6.0 (veya üzeri), Chrome OS 88 (veya üzeri), Linux

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
Ekran BoyutuDiğer

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.