Sepet

Teslong Nts300 Çift Lensli 360 Derece Endoskop Kamera - 5m Kablo - 8mm

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Teslong Nts300 Çift Lensli 360 Derece Endoskop Kamera - 5m Kablo - 8mm
Marka Teslong Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
18.857,14 TL
Vergiler Hariç: 15.714,28 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Dual Lens Inspection Camera with 360° Electric Rotation Probe, Teslong NTS300 Industrial Endoscope Camera, 16.4ft Waterproof Scope Camera Cable, 5" IPS Screen Borescope, Tool for Pipe, Automotive
  • 【360° Dönebilen Çift Lensli Boroskop】 Güçlü bir dahili motorla donatılmış bu çift lensli boroskop, yan kameranın 360 derece dönmesine olanak tanıyarak kapsamlı bir görünüm sağlar ve denetimler sırasında her ayrıntıyı yakalar.

  • 【Daha Büyük 5˝ Ekran】Bu ergonomik el tipi inceleme kamerası, kamera probu tarafından yakalanan görsellerin daha net ve daha geniş bir görünümünü sağlayan 5" IPS renkli ekrana sahipxir.

  • 【LED Halka Işık】 Üç seviyeli ayarlanabilir aydınlatma ve kullanışlı bir el feneri ile bu kamera, karanlık ortamlarda mükemmel aydınlatma sağlar ve kolaylıkla net görüntüler ve videolar çeker.

  • 【Su Geçirmez Esnek Kablo】 Esnek kablo, engellerin ve köşelerin etrafında manevra yapmak için şeklini zahmetsizce ayarlar ve korur; IP67 su geçirmez tasarımı ise 3,28 ft'ye (1 metre) kadar su altında çalışmayı sağlar.

  • 【5000mAh Şarj Edilebilir Pil】 Dahili yüksek kapasiteli şarj edilebilir pil ile bu inceleme kamerasının monitörü 6 saate kadar kullanım süresi sağlar. Ayrıca JPEG görüntüleri ve MPEG-4 videoları kaydetmek için 32 GB'lık bir mikro SD kart içerir.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.