Sepet

Stemtron Rc Şarj Edilebilir Uzaktan Kumandalı Robot Oyuncak - Gri

KARGO
BEDAVA
Stemtron Rc Şarj Edilebilir Uzaktan Kumandalı Robot Oyuncak - Gri
Stemtron Rc Şarj Edilebilir Uzaktan Kumandalı Robot Oyuncak - Gri
Sepette %10 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
5.000,00 TL
Vergiler Hariç: 4.166,67 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 218

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

3 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

STEMTRON RC Robot Toys for Kids, Rechargeable Remote Control Robot Toy for Boys & Girls, with Auto Demo, Dance Moves, Music, Shining 7 Colors LED Eyes & Flexible Head, Ears & Arms
  • [Kullanımı kolay RC Robot] Uzaktan kumandalı robot çocuğun kontrolü altında hareket edebilir ve dans edebilir. DEMO modunu açtığınızda robot müzikle birlikte dans edecek ve hareket edecektir. Çocuklar için ideal bir giriş seviyesi uzaktan kumandalı oyuncak.

  • [Sevimli Robot Oyuncak] Robot oyuncağı 2 parçalı olarak tasarlanmıştır. Üst kısımda 7 farklı renkte bir çift büyük LED göz bulunmaktadır. Alt kısım robotun ileri, geri, sola, sağa esnek bir şekilde hareket etmesini ve 360 ​​derece dönmesini sağlayan 6 tekerlekli tank raylarıdır.

  • [Ayarlanabilir Robot] Döndürülebilir kafa, ayarlanabilir kulaklar ve hareketli eklemler, robotun farklı pozlar vermesine olanak tanır. Ayrıca robotun kendine ait bir dili var ve 3 şarkı söyleyebiliyor. Yalnızca 2 saatlik şarj süresiyle çocuklarınıza 120 dakikaya kadar eğlence sunabilir.

  • [2,4 GHz Uzaktan Kumandalı Robot] 2,4 GHz uzaktan kumanda, birden fazla robotun birlikte kontrol edilmesine olanak tanır. Onu eve götürün ve çocuklarınızla harika ebeveyn-çocuk zamanının tadını çıkaracaksınız. Uzaktan kumandanın mesafesi 100 feet'e kadardır (engelsiz).

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.