Sepet

Sillbird Stem Projeleri 12'si 1 Arada Güneş Robotu Oyuncakları, 190 Parça

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Sillbird Stem Projeleri 12'si 1 Arada Güneş Robotu Oyuncakları, 190 Parça
Marka Diğer Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
4.428,57 TL
Vergiler Hariç: 3.690,48 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Sillbird STEM Projects 12 in 1 Solar Robot Toys for Kids, 190 Pieces Solar and Cell Powered Dual Drive Motor DIY Building Science Learning Educational Experiment Kit, Gift for Boys Girls Aged 8-12

İki güç modu

Robot, güçlü güneş ışığında serbestçe çalışabilir ve bulutlu günlerde robota güç sağlamak için pili de kullanabilir, böylece robotla oynamak için güneşli günlerle sınırlı olmanız gerekmez.

ideal hediye

Bu eğitici oyuncak seti, çocukların pratik becerilerini ve yaratıcılıklarını uygulamaları için çok uygundur; aynı zamanda doğum günleri ve çeşitli tatiller için mükemmel bir hediyedir.

Tüm parçalar dayanıklı ve toksik değildir

Robot kiti, yapımı kolay 190 parça ve aksesuarla birlikte gelir ve adım adım yapımı kolay, seviye 1'den seviye 2'ye kadar 12 robot tasarım yönergesi hakkında ayrıntılı bilgi sağlar.

kendin yap kendin yap

Çocukların oynamaya olan ilgisini artıran ve ayrıca çocukların hayal gücünü ve yaratıcı yeteneğini geliştiren her parçanın kendiniz kesilmesi gerekiyor.

test motoru

Gövde modülü monte edildiğinde, motorun normal şekilde dönüp dönmediğini test etmek için pil kullanılabilir. Belirli adımlar için lütfen ekteki talimatlara bakın.

Birçok robot türü

Oluşturmayı seçebileceğiniz iki robot seviyesi vardır. Robot düz zeminde yürüyebilir veya suda koşabilir. Giriş seviyesinden ileri seviyeye kadar zorluklar artar.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.