Sepet

Eufy Security Görüntülü Kapı Zili E340, Çift Kameralar - 2k Full Hd

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Eufy Security Görüntülü Kapı Zili E340, Çift Kameralar - 2k Full Hd
Marka Eufy Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
18.392,86 TL
Vergiler Hariç: 15.327,38 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

eufy Security Video Doorbell E340, Dual Cameras with Delivery Guard, 2K Full HD and Color Night Vision, Wired or Battery Powered, HomeBase S380 Compatible, No Monthly Fee
  • Çift Kamera, Çift Güvenlik : İki kamera, gelişmiş görüntüleme sağlamak için birlikte çalışır. Öne bakan kamera insanlara odaklanırken aşağıya bakan kamera, kapınızın önündeki zemini görüntüleyerek boşlukları doldurur.

  • Net Bir Görünüm için Renkli Gece Görüşü : Gelişmiş bir ışık yakalama ve işleme algoritmasıyla eşleştirilen sektörün ilk çift ışık sistemiyle tanışın. Önceki gece görüşü versiyonlarına göre daha az bulanıklık ve 5 m'ye (16 ft) kadar net gece görüş mesafesi.

  • 2K Full HD Netlikte Neyin Önemli Olduğunu Görün : 2K netlik daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkarır. Kapınızın eşiğinin ve uğrayan herkesin net ve ayrıntılı görsellerini alın.

  • Pilli veya Kablolu, Seçiminiz : Kolay kurulum için pil modunu seçin veya şarjı tamamen ortadan kaldırmak için kablolu modu seçin. Hızlı çıkarılabilen bir pil takımıyla birlikte gelir; hızlı değiştirme için yedek bulundurun ve şarj nedeniyle herhangi bir aksama süresini önleyin. Not: Güç kaynağı gereklidir (8~24V, >10VA).

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
Garanti SüresiDistribütör Garantili

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.