Sepet

Yı 2k Dome Güvenlik Kamerası, 2.4g Akıllı Kapalı Evcil Hayvan İzleme Kamerası

KARGO
BEDAVA
Yı 2k Dome Güvenlik Kamerası, 2.4g Akıllı Kapalı Evcil Hayvan İzleme Kamerası
Yı 2k Dome Güvenlik Kamerası, 2.4g Akıllı Kapalı Evcil Hayvan İzleme Kamerası
Marka Diğer Sepette %10 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
9.178,57 TL
Vergiler Hariç: 7.648,81 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 218

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

3 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

YI 2pc 2K Dome Security Camera, 2.4G Smart Indoor Pet Monitoring Cam with Night Vision, 2-Way Audio, Motion Detection, Phone APP, Compatible with Alexa and Google Assistant
  • 2K HD VİDEO VE GÖRÜNTÜ KALİTESİ: Evinizin içinde olup bitenleri net bir şekilde görebilmeniz için her olayı 2K görüntü kalitesinde görüntüleyin. Her açıdan netlik için 3 milyon piksel, 2304 x 1296 çözünürlüğe yükseltildi.

  • AKILLI AI ALGILAMA VE GERÇEK ZAMANLI UYARILAR: İç mekan güvenlik kamerası kişi, araç, hayvan ve anormal sesleri doğru bir şekilde ayırt ederek yanlış alarmları önemli ölçüde azaltır ve size gerçek zamanlı hareketle tetiklenen uyarılar gönderir (abonelik gereklidir).

  • EYLEMİ TAKİP EDİN VE GERÇEK ZAMANLI KONUŞUN: Hareket algılandığında kamera hareketli nesneyi otomatik olarak izler ve takip eder. Dahili mikrofon ve hoparlör sayesinde ayrıca sahneden gelen sesi duyabilir ve kamera tarafında insanlarla konuşabilirsiniz.

  • GELİŞMİŞ GECE GÖRÜŞÜ: 850 nm kızılötesi ışıklar, yüksek hassasiyetli görüntü sensörü ve F1.9 geniş diyafram açıklığına sahip lensle donatılan YI 2K ev kamerası, düşük ışık koşullarında bile ayrıntılı görüntüler yakalar.

  • GÜVENLİ ÇİFT DEPOLAMA (YEREL SD KART VE BULUT DEPOLAMA): Verilerinizi ve kayıtlarınızı ekstra bir microSD kartla (maks. 128 GB, dahil değildir) yerel olarak veya bulutta depolayın. YI Cloud, depolama sınırı olmaksızın döngü kaydı sunar; böylece kameranız çalınsa veya hasar görse bile çekimleriniz bulutta güvenli ve erişilebilir olacaktır.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkBeyaz

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.