Sepet

Vtech Rm7764hd 1080p Wifi Uzaktan Erişim Bebek Monitörü - 7 Inc

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Vtech Rm7764hd 1080p Wifi Uzaktan Erişim Bebek Monitörü - 7 Inc
Marka Vtech Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
17.035,71 TL
Vergiler Hariç: 14.196,43 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

VTech RM7764HD 1080p WiFi Remote Access Baby Monitor, 360° Pan&Tilt, 7” 720p HD Display, HD Night Vision, Soothing Sounds, 2-Way Talk, Temperature Sensor, Motion Detection, iOS & Android
  • [1080p FHD Uzaktan ve 720p HD Yerel görüntüleme] - Kamera 1080p yüksek çözünürlüklü video iletir, böylece küçük çocuğunuzu ebeveyn ünitesinde net bir şekilde görebilirsiniz. Her hareketi doğrudan ebeveyn ünitesinden net bir şekilde görmek için 7 inç renkli (720p) LCD ekran dahildir. .Görüntüleme Açısı:110,0 derece.Tepki süresi:2,0 milisaniye.Görüntü en-boy oranı: 4:3

  • [Tak ve Çalıştır Doğrudan Modu. iOS ve Android Cihazlarda Uzaktan İzleme] - Bu gelişmiş monitör sistemi, kutudan çıktığı anda yerel izleme için yapılandırılmıştır. Aynı zamanda, evinizin dışında bile birden fazla cihazda uzaktan dinleme ve görüntülemenin keyfini çıkarın. Bu sistem, MyVTech Baby Pro uygulaması aracılığıyla hiçbir ücret veya aylık abonelik olmadan internet üzerinden uzaktan görüntülemeye olanak tanır.

  • [10X Yakınlaştırma ve 110 derece geniş açılı lensle 360 ​​derece Kaydırma ve Eğme] - 360 derecelik panoramik görüntüleme elde edin ve 100 dereceye kadar yukarı ve aşağı görüntüleyin. Bebeğe yakın hissetmek için 10X'e kadar yakınlaştırın.

  • [HD Gece Görüş Kamerası] - Geliştirilmiş gece görüş teknolojisi, otomatik kızılötesi gece görüşüyle ​​bebeğinizi net bir şekilde görmenizi sağlar.

  • [Hareket Algılama ve Tetiklenen kayıt] - Kamera ünitesi, gerektiğinde sizi uyarabilecek video yoluyla hareket algılama özelliğine sahiptir. Ayrıca MyVTech Baby Pro uygulaması aracılığıyla erişilebilen/oynatılabilen ve hatta gerektiğinde herkesle paylaşılabilen 30'a kadar video klibi tetikleyebilir ve kaydedebilir.

  • [Yatıştırıcı Sesler ve Sıcaklık Sensörü] - Duyuları rahatlatacak doğru sıcaklık ve doğal sesler/ninnilerle bebek için rahat ve keyifli bir ortam yaratın.

  • [Yerel ve Uzaktan İki yönlü, sesli interkom] - Bazen bebeğinizin ihtiyacı olan tek şey sizin sesinizi duymaktır. Taşınabilir ebeveyn ünitesindeki dahili interkom sayesinde bebeğinizi herhangi bir odadan veya akıllı telefonunuzdaki MyVTech Baby Pro uygulamasını kullanarak istediğiniz yerden rahatlatın.

RM7764HD - Banner 1

RM7764HD - Banner 2

RM7764HD - Banner 3

RM7764HD - Banner 4

RM7764HD - Banner 5

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkBeyaz

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.