Sepet

Snailax Titreşim Diz Akülü Masaj Aleti, 3'ü 1 Arada Grafen Isıtma

KARGO
BEDAVA
Snailax Titreşim Diz Akülü Masaj Aleti, 3'ü 1 Arada Grafen Isıtma
Marka Diğer
Satıcı : Tecnotoys
12.000,70 TL
Vergiler Hariç: 10.000,58 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

Snailax Vibration Knee Cordless Massager, 3 in 1 Graphene Heating Pad (A Pair) for Knee Shoulder Elbow Stress Relief Deep Tissue with 5 Adjustable Heat&7 Intensities, Best Gift for Father Day
  • Özelleştirilebilir Titreşimli Geliştirilmiş Diz Masaj Aleti: Çift motor tasarımına sahip elektrikli diz masaj aleti, diz rahatsızlığını etkili bir şekilde gidermek için hassas titreşimler sağlar. 7 ayarlanabilir yoğunluk seviyesiyle, titreşimli masajın yoğunluğunu, uzun süre oturma veya egzersiz sonrası gibi belirli durumlar için konfor tercihinize uyacak şekilde ayarlayabilirsiniz.
  • YENİLİKÇİ GRAFEN ISI - SICAK TUTUN: Grafenin benzersiz termal iletkenliğini kullanan ısıtmalı diz masaj cihazımız diz rahatsızlığını hafifletir, kan Dolasimını ve uyku kalitesini artırır, sürekli sıcaklık sağlar ve diz masajının konforunu artırmaya Yardimci olur. Tercihinize göre favori sıcaklığınızı seçmenize olanak tanıyan ayarlanabilir ısıtma seviyeleri (5 ısıtma seviyesi) sunar.
  • 3'ü 1 Arada Diz Dirsek Omuz Destek Sargısı - Ergonomik Tasarım: Snailax Diz Isıtma Pedi, yorgunluğun neden olduğu rahatsızlığı hafifletmek için hepsi bir arada masaj aleti. Kullanıcı konforu düşünülerek tasarlanan diz masaj aletinin şekli, diz, dirsek veya omuzun konturlarına uyum sağlamayı hedefler. Ayarlanabilir kayışlar, olası kullanım kolaylığı için yerinde sabitlemeye Yardimci olur.
  • Her Yerde Kablosuz Rahatlık: Rahatlık düşünülerek tasarlanan kablosuz diz ısıtmalı yastığımız, kabloların yarattığı zorluk olmadan hareket özgürlüğü sunar. İster evde, ister ofiste veya seyahatte olun, bu taşınabilir diz ısıtma yastığı çeşitli ortamlara uyarlanabilir ve ihtiyaç duyduğunuz her an ve her yerde rahatlama sağlayabilir.
  • Kullanımı Kolay, En İyi Hediye Seçimi: Diz için ısıtma yastığı, herhangi bir komplikasyon olmadan masajın faydalarından yararlanmak isteyen herkes için mükemmel bir çözümdür. Sadece iki düğmeyle oldukça erişilebilirdir ve herkesin çalıştırmasını kolaylaştırır. Diz ısıtıcısı, Noel, Şükran Günü, Babalar Günü, Anneler Günü için mükemmel bir hediyedir. 1 yıllık garanti ile birlikte gelir (kayıt üzerine 3 yıla kadar uzatılabilir)
prapazar.com pazaryeri N11 entegrasyonu

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkSiyah

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.