Sepet

Breo N5 Isıtmalı Shiatsu Mini Sırt Boyun Masaj Aleti - Metal Gri

KARGO
BEDAVA
Breo N5 Isıtmalı Shiatsu Mini Sırt Boyun Masaj Aleti - Metal Gri
Breo N5 Isıtmalı Shiatsu Mini Sırt Boyun Masaj Aleti - Metal Gri
Marka Breo Sepette %10 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
15.642,86 TL
Vergiler Hariç: 13.035,72 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 219

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

3 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Breo N5 Mini Neck Massager with Heat, Electric Massager for Neck & Shoulder, Shiatsu Shoulder Massager, Massage Pillow for Neck, Back, Shoulder, Deep Cervical Massage at Home for Muscle Relaxation
  • 【Çok Yönlü Masaj için Patentli 5D Masaj Başlıkları】 Altı adet 5D Masaj Başlığıyla Breo N5 MINI, boyundan trapezius ve omuza kadar %30 daha geniş masaj alanlarına ulaşabilir. Ayrıca metal başlıklara göre daha yumuşak olan silikon kauçukla kaplı masaj başlıkları cildinize yumuşak bir dokunuş sağlar.

  • İnsan El Masajı Deneyimi için Ergonomik Tasarım Terapistlerin masaj tekniklerine bakın, Breo N5 MINI profesyonel servikal masaj cihazı, derin dokulara kolayca ulaşabilen ve kas yorgunluğunu hafifleten gerçek insan eli hareketini taklit eder. Ayrıca, ağrıyan omuzunuzu ve boynunuzu rahatlatmaya yardımcı olabilecek 2 adet ısı kompres ayarı da mevcuttur.

  • 【Giyilebilir Sırt Çantasıyla Giyilebilen Tasarım Günlük İşler için Elleri Serbest Bırakır Breo N5 MINI boyun masajı mini boyuttadır ancak performansı büyüktür. Yalnızca 2,75 lb ağırlığıyla, ister evde ister ofiste, omuzlarınıza hiçbir yük getirmeden askılarla takabilirsiniz.

  • 【Yüksek Kaliteli Lityum Pil, Uzun Ömürlü Kullanım Süresi Sağlar】 Yüksek kaliteli 2.500mAh lityum pil ile benimser, boyun ve omuz için ısıtmalı Breo N5 MINI masajı, tam şarjlı bir şekilde bir haftalık 10 dakikalık günlük kullanımı karşılayabilir. Masaj başlıklarının kumaş kılıfı temizlik için çıkarılabilir, böylece masajınız her zaman temiz ve taze kalır.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.