Sepet

Skg Boyun Masaj Aleti, Derin Doku Titreşimi Masaj Aleti

KARGO
BEDAVA
Skg Boyun Masaj Aleti, Derin Doku Titreşimi Masaj Aleti
Marka Skg
Satıcı : Tecnotoys
20.182,30 TL
Vergiler Hariç: 16.818,58 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

SKG Neck Massager with Heat, Cordless Deep Tissue Vibration Infrared Massager for Pain Relief, G7 PRO Portable Electric Cervical and 9D Neck Relaxer Women Men Gift

Isı ile SKG boyun masajı

Not: G7 PRO boyun masajı, güçlü yoğunluk olmadan, ısıtma ve kırmızı ışık terapisine sahip bir titreşim masajıdır.

Geleneksel masaj cihazından farklı olarak, ısı ile G7 PRO boyun masajı, en yeni kırmızı ışık terapisini, 8 halka şeklindeki konsantre kırmızı ışık boncuklarını, 630nm kırmızı ışığı benimser, kasın dibine daha derine nüfuz eder ve ağrıyı etkili bir şekilde giderir; 3 seviyeli ısıtma fonksiyonu, tendonları gevşetebilir ve teminatları etkinleştirebilir, meridyenleri taramak ve agriyi hafifletmek için yoğurun ve bastırın.

ısı ile akıllı boyun masajı

ağrı kesici için ısı ile boyun masajı

8 kızılötesi radyasyon LED'i ve 3 seviyeli geniş sıcak kompres alanı

Merkezdeki ağrıyı verimli bir şekilde gidermek için servikal omurganın üstünde konsantre ısıtma için düzenlenmiş yenilikçi kızılötesi radyasyon tasarımı; alttaki kaslara nüfuz etmek için 630nm kızılötesi radyasyon.

9-Boynu ve daha geniş masaj alanını çepeçevre koruyan bağımsız ısıtma filmi. Hızlı ısıtma teknolojisini kullanarak, 5-10 saniyede hızlı ısıtma. Kişisel tercihe göre uygun sıcaklığa ayarlanabilen 3 kademeli sıcak kompres.

ısı ile akıllı boyun masajı

Uygulama İndirme:App Store, Google Play veya aşağıdaki QR kodunu tarayarak "Future Wear" uygulamasını indirin ve yükleyin.

Eşleştirme : Future Wear APP'yi açın-> Telefonunuzda Bluetooth bağlantısını etkinleştirin -> Eşleştirilecek cihazı uygulamada arayın (veya cihazdaki QR kodunu tarayın) -> Uygulamada (veya cihazda) bağlamayı bitirin .

Not: Lütfen masajı şarj etmek için 5V/1A şarj cihazı kullanın. Lütfen masajı ilk aldığınızda şarj edin. Bu ürün, ameliyat geçiren veya yüksek tansiyonu olan kişiler için uygun değildir.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkGri

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.