Sepet

Reathlete Deep4s Profesyonel Düzey Elde Taşınabilir Doku Masaj Tabancası

KARGO
BEDAVA
Reathlete Deep4s Profesyonel Düzey Elde Taşınabilir Doku Masaj Tabancası
Reathlete Deep4s Profesyonel Düzey Elde Taşınabilir Doku Masaj Tabancası
Reathlete Deep4s Profesyonel Düzey Elde Taşınabilir Doku Masaj Tabancası
Reathlete Deep4s Profesyonel Düzey Elde Taşınabilir Doku Masaj Tabancası
Reathlete Deep4s Profesyonel Düzey Elde Taşınabilir Doku Masaj Tabancası
Reathlete Deep4s Profesyonel Düzey Elde Taşınabilir Doku Masaj Tabancası
Reathlete Deep4s Profesyonel Düzey Elde Taşınabilir Doku Masaj Tabancası
Marka Reathlete Sepette %20 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
18.214,29 TL
Vergiler Hariç: 15.178,58 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 240

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

Sepette %20 İndirim

%20 indirim

Kalan Kullanım: 157

Alt Limit: 25.000,00 TL

En yüksek indirim tutarı: 10.000,00 TL

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

REATHLETE DEEP4S Updated Pro-Grade Handheld Deep Tissue Massage Gun with 5 Heads, Carrying Case and 4 Settings for Muscle Recovery and Pain Relief

DEEP4'ün yeni Logosu

DEEP4s yeni ana

Yeni 2021 yeniden tasarlanmış DEEP4s modeli.

DEEP4s mesaj tabancası, günlük stres ve yorucu egzersizle başa çıkmanıza yardımcı olan Pro-Sınıfı kaliteli tetik noktası masaj aletinizdir. Tanınmış masaj aletleri uzmanları olan ReAthlete tarafından yapılan bu tüm vücut masajı profesyonel ihtiyaçlar için tasarlanmıştır ancak herkes tarafından kullanılabilir.

ReAthlete'de masaj cihazlarımızı müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarına göre sürekli olarak geliştirmek için çok çalışıyoruz. Marka vizyonumuz, spordaki hedeflerinize ulaşmanız ve yaşam kalitenizi artırmanız için size araçlar sağlamak olduğundan, ürünlerimizle mümkün olan en iyi deneyimi yaşadığınızdan emin olmak istiyoruz. Elektrikli masaj cihazlarımız gerçekten göze çarpıyor çünkü onları daha iyi hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Yeni 2021 güncellenmiş DEEP4s kas tabancası masaj modeli, sıkı çalışmamızın değerli bir sonucudur!

Dikkatle tasarlanmış ve özenle üretilmiş DEEP4'ün şarj edilebilir ve portatif el masaj aleti, kas ağrısının giderilmesi, egzersiz sonrası daha hızlı toparlanma veya egzersiz öncesi ısınma için mükemmel bir seçimdir.

KOL

KAVRAMAK

DEEP4s yeni ekran kısa

DEEP4s masaj aletinin kolu, kaslarınızın her santimini hedeflemenize ve vücudunuzun tüm bölgelerine ulaşmanıza izin vermek için üç açıda ayarlanabilir.

Derin kas masaj tabancasının DualGrip gövde şekli rahatınız için tasarlanmıştır. Ağrıyan kaslara maksimum kuvvet uygulamak için herhangi bir tarafından tutun.

Sporculara yönelik bu masaj tabancasının gövdesi, ağır hizmet tipi ve dayanıklı birinci sınıf anti-şok ABS polimerden yapılmıştır. İpeksi pürüzsüzlüğün, kavrayan yüzeyinin keyfini çıkarın.

MOTOR

GÜRÜLTÜ

DEEP4s yeni 12 mm

Gücü hisset! Bu kas masaj tabancasının yeni motoru neredeyse sessiz ama çok güçlü! Çok az etkiye ve rejimlerde genellikle saptanamayan farklara sahip birçok hız derecesine sahip diğer masaj tabancalarının çoğundan farklı olarak, DEEp4'ler maksimum verimlilik için dikkatle ölçülen gerçekten yararlı dört hıza sahiptir: 1200 ila 3200 RPM arasında değişirler ve güçleri 35 ila 60 Lbs arasındadır. farkı gerçekten hissediyorsunuz!

Vurmalı masaj tabancaları çok gürültülü olabilir. DEEP4s masaj tabancasının perküsyonu

Titreşimli masaj cihazlarının aksine güçlüdür, ancak motoru yalnızca 35 ila 50 dB aralığında sessiz çalışır! Sakin ev, spor salonu veya ofis ortamında, baş ağrısı çekmeden veya aile üyelerinizi, ev arkadaşlarınızı veya iş arkadaşlarınızı rahatsız etmeden vurmalı kas terapisi tabancamızla rahatlayın ve kendinize güvenerek iyileşin.

Kaslarınızı sallayın! Doğru genlik, kasların derinliklerine ulaşmanın anahtarıdır. 10 mm vuruşlu çoğu titreşimli masaj aleti doğru etkiyi göstermez. Sadece yüzeye masaj yaparlar. REATHLETE DEEP4s spor masaj tabancası aslında ağrıyan kaslara, inatçı düğümlere ve tetik noktalarına ulaşacaktır. 12 mm genlik ile diğer birçok masaj makinesinin aksine gerçek sonuçları verir.

DEEP4'ün yeni pili

DEEP4'ün yeni Ekranı

PAKET

Birinci sınıf uzun ömürlü pilimiz ile, kaslarınızı geri kazanmanız gereken her an hazırsınız. Tek bir şarjla 6 saate kadar çalışma (en yüksek hızda 3 saat), size tam vücut derin doku masajı için bile yeterli zaman verir!

Sezgisel arayüzü ve arkadan aydınlatmalı düğmeleri sayesinde vurmalı masaj aletini ayarlamak ve çalıştırmak kolaydır. Düşük pil göstergesi, cihazı şarj etme zamanının geldiğini size bildirmek için vardır.

Cihaz soğuk bir kutuda gelir. Masaj tabancasına, taşınabilir masaj tabancanızı her yere kolaylıkla ve rahatlıkla götürmenizi sağlayan birinci sınıf sert çanta dahildir!

DEEP4'ün yeni gücü

En iyi sonuçlar için güçlü ve optimize edilmiş!

Sırt ağrısı için bir boyun masajı, el masajı, bacak masajı, omuz masajı veya sırt masajı arıyorsanız - daha fazla aramanıza gerek yok çünkü hepsi ve daha fazlası için doğru cihazı buldunuz! Vurmalı tedavinin faydaları çoktur: ağrıyan kaslar, hamstringlerinizdeki kronik gerginlik, kompresyon hasarı, tendon gerilmeleri ve iltihaplanma, perküsyon masaj tabancamızın günlük kullanımıyla silinebilir!

Bu modeli diğer masaj ürünlerimizle karşılaştırın ve kendinize en uygun seçeneği ya da sevdiklerinize en güzel hediyeyi seçin!

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.