Sepet

Perlevı Göz Masaj Aleti - Bluetooth Müzikli Isıtmalı Göz Maskesi

KARGO
BEDAVA
Perlevı Göz Masaj Aleti - Bluetooth Müzikli Isıtmalı Göz Maskesi
Perlevı Göz Masaj Aleti - Bluetooth Müzikli Isıtmalı Göz Maskesi
Marka Perlevı Sepette %20 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
7.535,71 TL
Vergiler Hariç: 6.279,76 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 241

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

Sepette %20 İndirim

%20 indirim

Kalan Kullanım: 157

Alt Limit: 25.000,00 TL

En yüksek indirim tutarı: 10.000,00 TL

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

PERLEVI Eye Massager-Heated Eye Mask with Bluetooth Music for Migraine and Eye Foldable Massager with air Compression for Eye Care,Improve Sleep Relax Eye Strain Dry Eye Eye Bags Gifts for Women/Men
  • 【Konforlu ısıtmalı Göz Masaj Aleti】: Isı sıkıştırmalı ve titreşimli mıgren için Perlevi göz masajı, gözdeki kan dolasimini etkili bir şekilde iyileştirebilen ve göz yorgunluğunu giderebilen akupunktur noktası masajı sağlar. Mıgreni, göz yorgunluğunu, kuru gözleri, koyu halkaları vb. hafifletmek için daha iyidir. Bu göz masajı gözlüklerindeki ısıtma pedleri, 10 saniyede 104 ℉ ile 107 ℉ (40°C-42°C) arasında rahat bir sıcaklığa çıkabilir.

  • 【Göz Yorgunluğunu Azaltın ve Uykuyu İyileştirin】: Bu ısıya sahip göz masajı, masajı, sıkıştırmayı ve titreşimi yeni tasarlanmış yoğurma masajıyla birleştirir. Müzikli Perlevi tapınak masaj maskesi iyi bir sakinleştirici etki yaratabilir. Uyumadan önce 15 dakika taktığınızda tamamen rahatlayacaksınız. Uzun süre çalışan veya gece geç saatte ders çalışan herkes için göz yorgunluğunu azaltmaya ıyı gelir.

  • 180° Katlanabilir ve ayarlanabilir: Perlevi ısıtmalı göz masajı bir saklama çantasıyla birlikte gelir ve katlanabilir, böylece göz masajı maskesini ofise, uçakta veya seyahate kolayca götürebilirsiniz. İstediğiniz yerde göz yorgunluğunu giderin. Kafa bandının uzunluğu kolayca ayarlanabilir ve çoğu yüze uygundur.

  • 【Özelleştirilmiş Bluetooth Müziği ile göz masajı】: Hoparlörü açın ve Bluetooth cihazına kablosuz olarak bağlanarak kendi müziğinizi yayınlayın. Isıtmalı göz masajı yaptırırken en sevdiğiniz müziğin keyfini çıkarın. Gerektiğinde ses yayını ve müzik istenildiği zaman kapatılabilir.

  • [Doğum Günü Hediyeleri Seçeneği]: Her Perlevi göz masaj cihazı, güzel bir hediye paketi ve harika bir kutudan çıkarma deneyimi ile birlikte gelir. Festival/doğum günü hediyeleri olarak benzersiz bir seçim. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.