Sepet

Perlevı Elektrikli Suya Dayanıklı Taşınabilir Kafa Masajı - Pembe

KARGO
BEDAVA
Perlevı Elektrikli Suya Dayanıklı Taşınabilir Kafa Masajı - Pembe
Marka Perlevı
Satıcı : Tecnotoys
6.779,05 TL
Vergiler Hariç: 5.649,21 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Tanımlanan kupon adedi: 400

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

Sepette %15 İndirim

%15 indirim

Tanımlanan kupon adedi: 100

Alt Limit: 15.000,00 TL

En yüksek indirim tutarı: 15.000,00 TL

2 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

PERLEVI Electric Scalp Massager, Waterproof Portable Head Massager with 120 Kneading Nodes, Handheld Head Scratcher for Body Massage, Hair Growth, and Stress Relax Christmas Gifts for Women

elektrikli kafa derisi masajı pembe

Masaj Keyfini Çıkarın Sağlıklı Kalın

Perlevi her zaman "insanın sağlıklı yaşam tarzını iyileştirmek ve yaşam standardını iyileştirmek" şeklindeki güçlü sosyal misyon konseptine bağlı kalmıştır. Onlarca yıldır elektrikli masaj üretimine odaklandık. Şimdilik el masajı, kafa derisi masajı ve ayak masajı satışta. Daha fazla elektrikli masaj aleti yakında geliyor.

Elektrikli Saç Derisi Masaj Aleti mini boyutta tasarlanmış olup özellikle bayanlara uygundur. Taşınabilir ve şarj edilebilir. Günde 10 dakika kafa masajının keyfini çıkarın, stresi hafifletmeye ve saç büyümesini artırmaya yardımcı olun, açık bir zihin için kendinizi yenileyin. Sağlıkla kalın, Perlevi'yle kalın.

Elektrikli Saç Derisi Masaj Aleti

Rahatça uyuyun

Elektrikli Saç Derisi Masaj Aleti

Taşınabilir Kompakt Boyut

Kompakt boyut ve taşıması kolay. Açık havada seyahat etmenin neden olduğu yorgunluğunuzu atmak için saç derisine masaj aletini yanınızda getirin. Bu kablosuz kafa derisi masaj cihazını sırt çantanıza ve çantanıza koyun ve gitmeye hazırsınız.

Derin Uykuyu Geliştirin

Yatıştırıcı bir saç derisi masajı, gerilim tipi baş ağrılarının neden olduğu etkilerin azaltılmasına yardımcı olabilir ve rahatlamanıza yardımcı olarak daha iyi bir uyku kalitesi elde etmenize yardımcı olabilir.

Evcil Hayvan Masajı

Düşük desibel çalışması ve 2 hız seçeneği, onu aynı zamanda evcil hayvan masaj aleti haline getirir. Kediniz ve köpeğiniz için bir hediye olabilir. Evcil hayvanınızla etkileşime girerken daha fazla eğlence getirin.

Kafa derisi masajı

Elektrikli Saç Derisi Masaj Aleti

Elektrikli Saç Derisi Masaj Aleti

1 Düğmeyle Çalıştırma

Açmak ve kapatmak için 2 saniye uzun basın. İstediğiniz masaj hızını değiştirmek için kısa basın. Kendinizi masaj mağazasına götürmeden hızlı kafa derisi masajı almak için kolay kullanım.

Manyetik Şarj

Elektrikli kafa masaj cihazı manyetik bir şarj kablosuyla birlikte gelir. Güç kaynağını güç bankası, dizüstü bilgisayar, PC veya şarj fişiyle alabilirsiniz. 2,5 saatte tamamen şarj edilebilmektedir.

IP7 Su Geçirmez

Perlevi elektrikli saç derisi masaj cihazı, siz banyo yaparken duşun altında çalışmaya devam edebilir. Saç büyümesini teşvik edin, koşmayı bırakma endişesi duymadan tam vücut masajının keyfini çıkarın.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkPembe

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.