Sepet

Owlet Dream Duo Akıllı Bebek Telsizi - 1080p Hd Wifi

KARGO
BEDAVA
Owlet Dream Duo Akıllı Bebek Telsizi - 1080p Hd Wifi
Owlet Dream Duo Akıllı Bebek Telsizi - 1080p Hd Wifi
Marka Owlet Sepette %10 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
35.071,43 TL
Vergiler Hariç: 29.226,19 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 218

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

3 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Owlet® Dream Duo Smart Baby Monitor: FDA-Cleared Dream Sock® Plus Owlet Cam - Tracks & Notifies for Pulse Rate & Oxygen While Viewing Baby in 1080p HD WiFi Video - Deep Sea Green
  • İçiniz Rahat Olsun: Dream Sock, gerçek zamanlı sağlık ölçümleri ve bebekleri ilgiye ihtiyaç duyduğunda zamanında bildirimler aracılığıyla bakıcılara bebeklerinin güvenliği ve refahı hakkında daha derin bir anlayış sağlar.

  • FDA Onaylı: Dream Sock, ilk ve tek FDA Onaylı akıllı bebek telsizidir ve 1-18 ay, 6-30 lbs arasındaki sağlıklı bebeklerde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

  • Canlı Nabız Hızını ve Oksijeni Takip Edin: Owlet Dream Uygulaması aracılığıyla bebeğinizin nabız hızını, oksijenini, uyanmalarını ve uyku eğilimlerini her yerden ve gerçek zamanlı olarak görüntüleyin ve takip edin.

  • İhtiyaç Duyduğunuzu Bilin: Bebeğinizin sağlık değerleri önceden belirlenmiş aralıkların dışına çıkarsa, uygulama içi bildirimlerin yanı sıra birlikte verilen Baz İstasyonundaki ışıklar ve seslerle gerçek zamanlı olarak bilgilendirileceksiniz.

  • Sağlık ve Uyku Trendlerini Görüntüleyin: Bebeğinizin zaman içindeki sağlık eğilimleri hakkında değerli bilgiler edinmek için Dream Uygulamasında bebeğinizin geçmiş nabız hızını ve oksijen okumalarını görüntüleyin.

  • Klinik Olarak Kanıtlanmış, Tıbbi Sınıfta Doğruluk: Dream Sock, hareketli ve hareketsiz koşullar altında tüm cilt tonlarında SpO2 doğruluğu açısından klinik olarak değerlendirilmiş ve altın standart arteriyel kan gazı ölçümlerinin +/- %3'ü dahilinde doğruluk göstermiştir.

  • HSA/FSA Onaylandı: Dream Sock'un HSA/FSA fonlarıyla satın alınması onaylandı.

  • 2,4 GHz'deki Cihazlara Bağlanır – Kurulum için hem Owlet cihazınızın hem de telefonunuzun veya tabletinizin 2,4 GHz'e bağlı olması gerekir. Kurulumu yönlendiricinizin 10 feet yakınında gerçekleştirin. Kurulumdan sonra telefonunuzu veya tabletinizi tekrar 5 GHz'e taşıyabilirsiniz.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkYeşil

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.