Sepet

Medcursor Hava Basınçlı Bacak Masaj Aleti - Isı İle

KARGO
BEDAVA
Medcursor Hava Basınçlı Bacak Masaj Aleti - Isı İle
Marka Medcursor
Satıcı : Tecnotoys
16.767,70 TL
Vergiler Hariç: 13.973,08 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Medcursor Air Compression Leg Massager with Heat, Calf and Foot Massager for Circulation and Swelling Relief, Adjustable Massage Boots for Home Office Use - 3 Modes, 3 Intensities 2 Heat, Grey

Bacak rahatsızlığınız ve yorgunluğunuz mu var? Veya atletik antrenmandan kaynaklanan agri nedeniyle egzersize geri dönememek mi?

Belki de uzun süredir ayakta veya oturuyorsunuz? Isı ile dolasim için Medcursor ayak ve bacak masajı, alt ekstremitelerinizi gevşetmenin yeni bir yoludur. Günde bir veya iki kez 20 dakika kullanmak, kas yorgunluğunu azaltabilir ve iyileşme egzersizi yapabilir. Çoklu masaj modları ve yoğunlukları size farklı masaj deneyimleri yaşatabilir.

Satın almadan önce notlar:

1. Hamileyseniz, cilt enfeksiyonlarından muzdaripseniz, kullanıyorsanız veya başka bir ciddi tıbbi durumunuz varsa lütfen bir doktora danışın.

2. Geleneksel masaj aletinin aksine, bu masaj aleti YALNIZCA SIKIŞTIRMA simülasyonu yapmak için tasarlanmıştır . Cihazın içinde merdane olmadığı için vibrasyon veya yoğurma işlevi SAĞLAMAZ . Daha fazla masaj işlevine ihtiyacınız varsa lütfen diğer Medcursor shiatsu ayak masaj cihazlarını seçin.

3. Sargıları doğru tarafa (SOL ve SAĞ AYAKLAR) uygun şekilde taktığınızdan emin olun.

4. Lütfen her iki 2 hava hortumunu da kontrol ünitesine doğru şekilde taktığınızdan emin olun.

5. Başlamak için daha düşük bir yoğunluk seçin. İçine 4 parmak sığacak kadar boşluk bırakılması tavsiye edilir.

6. Bu masaj cihazı, serebral tromboz, eklem replasmanı ve diğer önemli hastalıkları olan kişiler ile zayıf veya hassas kemikleri veya kasları olanlar için uygun değildir. Emin değilseniz, lütfen üniteyi kullanmadan/satın almadan önce doktorunuza danışın.

7. AC Girişi: 100-240V, AC 50/60 Hz; DC Çıkışı: 12V 3A; Nominal Güç: 36W

3 masaj modu

işçiler ve öğretmenler için uygun

Sezgisel el kumandası

Yıkanabilir iç katman

Bir beden daha fazla uyuyor

Taşınabilir tasarım

Sezgisel El Kumandası

El kumandası ile kendi masaj deneyiminizi özelleştirebilirsiniz. Ebeveynleriniz için kontrolü kolay, orta yaşlı ve yaşlıların bacak şişmesini, huzursuz bacaklarını veya zayıf dolasimini iyileştirmelerine etkili bir şekilde yardımcı olun.

Çıkarılabilir ve Yıkanabilir İç

Dayanıklı ve nefes alabilen kumaştan üretilen Medcursor bacak ve ayak masajı konforu artırır. İç katman çıkarılabilir ve yıkanabilir, temiz tutulması kolaydır.

Bir Beden Daha Fazlasına Uyar

Bot şeklindeki bu baldır masaj aleti, farklı bacak boyutlarına rahatça uymasını sağlamak için ayarlanabilir bir özelliğe sahiptir. Kompresyon masajı yoğunlukları da cırt cırtlarla ayarlanabilir. Maksimum baldır çevresi 23,6 inçtir.

Taşınabilir Tasarım

Medcursor bacak sirkülasyon masaj cihazı hafif ve taşınabilirdir. Bu bacak masaj ünitesi daha kompakttır ve katlanabilir. Sabit ve ağır olan diğer masaj makinelerinden farklı olarak.

Medcursor Masaj Aletleri

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkSiyah

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.