Sepet

Comfıer Kablosuz Diz Masaj Aleti, 3'ü 1 Arada Isıtmalı Diz Desteğ

KARGO
BEDAVA
Comfıer Kablosuz Diz Masaj Aleti, 3'ü 1 Arada Isıtmalı Diz Desteğ
Marka Diğer
Satıcı : Tecnotoys
10.447,75 TL
Vergiler Hariç: 8.706,46 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

COMFIER Cordless Knee Massager, 3-in-1 Heated Knee Brace Wrap, Knee Heating Pad for Knee Pain, 4 Graphene Heating Levels, Gifts for Mom Dad
  • Kablosuz ve Taşınabilir: Manyetik kontrol panelinin içine yerleştirilmiş 2500 mAh pil içeren artrit için her diz masaj cihazı, kablosuz çalışma sağlar. Tip-C kabloyla şarj edildikten sonra kontrol paneli diz kılıfına takılarak ısıtma ve titreşim fonksiyonlarının rahatça kontrol edilmesini sağlar. Bu, taşınabilirliği ve esnekliği artırır.
  • Rahatlatıcı Grafen Isıtma: COMFIER ısıtmalı diz masaj aleti, dört ısıtma seviyesi (95°F, 104°F, 113°F, 122°F) sağlayan grafen teknolojisini kullanır. Grafenin olağanüstü termal iletkenliği ve hızlı ısıtma özellikleri, peluş kumaşla birleşerek cilde derinlemesine nüfuz etmesini sağlar.
  • Titreşimli Masaj: Her diz ısıtma yastığı, üç titreşim modu ve üç yoğunluk seviyesi sunan iki titreşim motoruyla donatılmıştır. FSA ve HSA için uygun olan bu kablosuz diz masaj aleti, farklı kas bölgeleri için özelleştirilmiş masajlar sunarak gerginliği azaltır.
  • 3'ü 1 arada Tasarım: Ergonomik tasarım, masaj sırasında konfor ve denge için eklem eğrisine uyar. Ek olarak, ısıtmalı diz sargısının 3'ü 1 arada tasarımı, dahil edilen kayışlarla dizlerin ötesinde omuzlara ve dirseklere kadar faydasını uzatır. Bu çok işlevli tasarım, tek bir pakette omuz, dirsek ve diz masajı sağlayarak çeşitli masaj ihtiyaçlarını karşılar.
  • Kolay Kullanım: Dokunmatik kontrollerle ısıtmalı diz masajı basit kullanım sağlar. Dijital bir ekranla donatılan kullanıcılar, tercihlerine göre masaj modunu, yoğunluğunu ve ısıtma sıcaklığını kolayca izleyebilir. Isıtma ve titreşim fonksiyonları bağımsız olarak kullanılabilir. İdeal bir Noel Şükran Günü Doğum Günü Sevgililer Günü anneler günü babalar günü Erkek Kadın Baba Anne Sevgilisi için Hediyeler.
prapazar.com pazaryeri N11 entegrasyonu

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkSiyah

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.