Sepet

Breo İpalm 520 Electric Acupressure Palm Masaj

KARGO
BEDAVA
Breo İpalm 520 Electric Acupressure Palm Masaj
Marka Breo
Satıcı : Tecnotoys
13.357,30 TL
Vergiler Hariç: 11.131,08 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Breo iPalm520 Pro Electric Acupressure Palm Hand & Finger Massager with Heat, Compression, LCD Display for Gift, Fingers, Palm, Strain Relief

breo el masaj aleti

Breo Profesyonel El Masaj Aleti

520

5

Breo, 2000 yılındaki kuruluşundan bu yana dengenin (Ying & Yang), enerjinin (Qi) ve Rüzgarın (vücudun dış stres etkenlerine tepkisi) kolaylaştırılmasına odaklanıyor.

Breo'nun felsefesinin kökleri geleneksel Çin kültürüne ve akupunkturuna dayanmaktadır; temel amacı vücudun dengesini yeniden sağlamaya yardımcı olan ürünler yaratıyoruz.

Breo ürünlerinin kullanımı ve masaj uygulaması, çok ihtiyaç duyulan rahatlama ve yaşam enerjisini sağlayarak dengeli, sağlıklı bir yaşam tarzını destekler.

Breo iPalm 520 Isı Sıkıştırmalı Elektrikli Akupresür El Masaj Cihazı

Masajın antik kökeni, vücudun doğal iyileştirme yeteneklerini güçlendirmek için geliştirildi. iPalm520 masaj cihazımız türünün tek el masaj cihazıdır. Meridyen akupunktur noktası veya akupresür masaj tekniklerinin kullanıldığı bu masaj şekli, şifa sanatlarının en eskileri arasında kabul edilir. Konsept sadece ele değil tüm vücuda ve zihne fayda sağlamaktır.

  • iPalm520 Pro size zaman uzunluğu, basınç ve ısıtma modları dahil tüm işlevler üzerinde kontrol kolaylığı sağlar.

  • Arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin kullanacağını ve takdir edeceğini bildiğiniz mükemmel, uygun fiyatlı ve benzersiz bir hediyedir.

5

Breo iPalm Profesyonel El Masaj Cihazı

5

Breo iPalm Isıtmalı El Masaj Aleti

ISITMA TEKNOLOJİSİ

Kızılötesi ısı teknolojisi, avuç içlerinize 98F veya 107F (35/42C) arasında rahatlatıcı bir ısı sağlar. Isı, ağrıyan kasları rahatlatır, el yorgunluğunu, rahatsızlığı ve soğuk parmakları hafifletir.

SOFİSTİKE TEKNOLOJİ

Gelişmiş mikroçip programlama kullanılarak hassas bir şekilde tasarlanmış akıllı teknoloji, özelleştirilebilir ve parmaklar, avuç içi, elin üst ve alt kısmındaki akupunktur noktalarının refleksolojiye benzer şekilde yoğrulmasını taklit eden rahatlatıcı bir ritim oluşturur.

ÖZEL AYARLAR

Masajınızı kişiselleştirme yeteneği. Üç basınç seçeneği ve özel olarak tasarlanmış yüzlerce çukur, ellerdeki ve parmaklardaki akupunktur noktalarına doğru miktarda kapsama ve basınç sağlar. Güvenli serbest bırakma düğmesi, ellerinizin masaj cihazından hemen çıkmasını sağlar.

ELLERİNİZİ YUMUŞATIN

El losyonunu uyguladıktan sonra cildin daha iyi bir deneyim elde edebilmesi için ısı kompres fonksiyonunu bağımsız olarak kullanın. Makinenin içini temiz tutmak için birlikte verilen plastik eldivenleri kullanın. Siz ve aileniz için günlük ihtiyaçlardan biri olabilir veya kısa bir dinlenme sırasında ofis masanızın üzerine koyabilirsiniz.

Breo iPalm520 pro

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkBeyaz

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.