Sepet

Astarexin Kablosuz Kırmızı Işık Terapi Kemeri, 156 Led Şarj Edile

KARGO
BEDAVA
Astarexin Kablosuz Kırmızı Işık Terapi Kemeri, 156 Led Şarj Edile
Marka Diğer
Satıcı : Tecnotoys
9.137,35 TL
Vergiler Hariç: 7.614,46 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

Cordless Red Light Therapy Belt, 156LEDs Rechargable Infrared Heating Pad with Red & Near Infrared Light Therapy for Body Belly Back Knee Pain Relief Portable for Women with Storage Bag Gift Box
  • KIRMIZI IŞIK TERAPİSİ KEMERİ - Kırmızı Işık Terapisi Kemer Pedimizle optimum refahı yaşayın. Hücre onarımı ve cilt bakımı için 79 adet 660 nm derin kırmızı ışığın yanı sıra derin nüfuz ve termal faydalar için 77 adet 850 nm yakın kızılötesi ışık (görünmez) sunar. Daha uzun oturumlar sağlayan şarj edilebilir kablosuz kumanda ve yüksek kapasiteli 3000 mAh pil ile rahatlığın tadını çıkarın. Dokunmatik LED ekran, basit çalışmayı garanti ederek sorunsuz ve etkili bir sağlıklı yaşam deneyimi sunar.
  • HIZLI KIZILÖTESİ ISITMA YASTIĞI - Kırmızı ışık terapi yastığıyla hızlı rahatlamayı deneyimleyin. Kırmızı ve yakın kızılötesi ışığı kullanan bu yastıklar, doku sıcaklığını artırarak, kan Dolasimını teşvik ederek, metabolizmayı geliştirerek ve hücre canlılığını güçlendirerek rahatsızlığı doğal olarak hafifletmeye Yardimci olur. Kırmızı ışık terapisiyle Agrıyı zahmetsizce giderin. Günde sadece 30 dakika vücut Agrısını, kas Agrısını hafifletir ve cilt elastikiyetini destekler. Güzellik alanında favori olan Agrı kesici ve yaşlanma karşıtı çift faydayı benimseyin.
  • KORUNABİLİR VE AKILLI GÜVENLİK AYARLARI - Kırmızı ışık terapi pedimizle akıllı güvenliği deneyimleyin! 10 dakikada otomatik kapanma özelliği güvenli kullanım sağlar. Şarj edilebilir pille çalışan kablosuz tasarımlı vücut için kırmızı ışık terapi pedi, özgürce hareket etmenizi ve ellerinizi 1-2 saat serbest bırakmanızı sağlar. Her zaman, her yerde iç/dış mekan kullanımı için mükemmeldir.
  • OTOMATİK KAPANMA FONKSİYONU VE AYARLANABİLİR - Kırmızı ışık kemerinin 10/20/30 Dakika boyunca otomatik kapanma kapatma işlevi vardır. Sırt göbek bel omuz vb. Agrı kesici için kızılötesi ısıtma yastığının parlaklığı/gücü P1 ila P3 seviyesine ayarlanabilir, göbek bel Agrısını hafifletmek için ihtiyaçlarınıza göre uygun modu ve parlaklığı seçmek için denetleyiciye basabilirsiniz. 3 mod vardır: 660nm kırmızı ışık/850nm yakın kızılötesi mod/660nm + 850nm mod. Buna ek olarak isteğe bağlı olarak 10HZ darbe modu da mevcuttur.
  • EN İYİ HEDİYE - Kırmızı ışık terapisi kemer pedlerimizle nihai sağlığı hediye edin! Dolasimını artırmak, iltihabı hafifletmek ve doğal iyileşmeyi desteklemek, genel refah için en iyi hediyedir. Özenli hizmet, 30 günlük risksiz para iade garantisi ve ömür boyu garanti ile desteklenmektedir. Herhangi bir sorunuz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin, teşekkür ederim.
prapazar.com pazaryeri N11 entegrasyonu

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkSiyah

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.