Sepet

Vtech Rm9751 Sarı Papatya Akıllı Wi-fi Bebek Kamerası

KARGO
BEDAVA
Vtech Rm9751 Sarı Papatya Akıllı Wi-fi Bebek Kamerası
Vtech Rm9751 Sarı Papatya Akıllı Wi-fi Bebek Kamerası
Marka Vtech Sepette %10 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
5.392,86 TL
Vergiler Hariç: 4.494,05 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 219

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

3 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

VTech RM9751 Yellow Daisy Smart Wi-Fi Baby Camera, iOS & Android Enabled, 1080p Full HD, Privacy Mode Cover, Night Light, Soothing Sounds & Lullabies, Two-way Intercom,Temperature Sensor, Night Vision
  • [Akıllı telefon ve tablet aracılığıyla ücretsiz canlı uzaktan erişim] - Evin dışında bile birden fazla cihazda uzaktan dinleyin ve görüntüleyin ve akıllı telefon ve tablet aracılığıyla 1080p yüksek tanımın keyfini çıkarın.

  • [Arı örtüsüyle gizlilik modu] - Bazen biraz mahremiyete ihtiyaç vardır. Arıyı kamera merceğinin üzerine kaydırarak kimsenin görmesini önleyin.

  • [Rahatlatıcı sesler ve gece lambası] - Papatya yapraklarından otomatik olarak açılan gece lambası, bebeğinizi sakinleştirmek için 5 rahatlatıcı ses ve 5 ninniyle karanlık odayı nazikçe aydınlatır.

  • [İki yönlü, sesli interkom] - Bazen bebeğinizin ihtiyacı olan tek şey sizin sesinizi duymaktır. Mobil uygulamayı kullanarak kameradaki dahili interkom sayesinde bebeğinizi her odadan rahatlatın.

  • [10X yakınlaştırmalı otomatik kızılötesi gece görüşü] - Kamera loş ışığı otomatik olarak algılar, böylece bebeğinizin esnemelerini ve esnemelerini karanlık odalarda bile görebilirsiniz. 10X'e kadar dijital yakınlaştırma sayesinde gerektiğinde bebeğinize yaklaşın.

  • [Sıcaklık Sensörü] - Küçük çocuğunuzu rahat tutun. Ebeveyn ünitesindeki sıcaklık göstergesi, termostatı ayarlama zamanının geldiğini size bildirir.

RM9751 - 1

RM9751 - 2

RM9751 - 3

RM9751 - 4

RM9751 - 5

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkBeyaz

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.