Sepet

Viconor Diz Kızılötesi Kırmızı Işık Terapisi 660nm 850nm Dirsek E

KARGO
BEDAVA
Viconor Diz Kızılötesi Kırmızı Işık Terapisi 660nm 850nm Dirsek E
Marka Diğer
Satıcı : Tecnotoys
10.948,60 TL
Vergiler Hariç: 9.123,83 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

Viconor Red Light Therapy for Knee Infrared Light 660nm 850nm Knee Brace Heating Pad for Elbow Joint
  • Çok Yönlü İyileştirme Modları: 3 enerji tasarruflu modla kişiye özel terapötik rahatlamayı deneyimleyin: Derin doku penetrasyonu için Yoğun Kırmızı (16W), rahatlama için Yatıştırıcı Beyaz (8W) ve küçük Agrılar için Sakin Mavi (2W). Hedeflenen sağlık için kullanıcı dostu düğme kontrollerimizi kullanarak Tedavınizi kolayca ayarlayın.
  • Esnek Güç Seçenekleri: Viconor kırmızı ışık terapisi diz pedimiz, çift modlu güç sistemiyle geleneksel kısıtlamaların ötesine geçer. İster evde olun ister hareket halinde olun, standart bir şarj cihazıyla şarj edin veya kesintisiz Agrı kesici için herhangi bir taşınabilir pil takımına bağlanın. Hayat sizi nereye götürürse götürsün, tutarlı, iyileştirici enerji için güç kaynağınızı seçin.
  • Gelişmiş Işık Terapisi Teknolojisi: Viconor kırmızı ışık diz pedi, son teknoloji SMD teknolojisiyle iletilen 660nm kırmızı ışığın ve 850nm yakın kızılötesi ışığın canlandırıcı gücünden yararlanır. Terapi kemerimiz, ATP enerji üretimini optimize ederek bedensel işlevleri canlandırmaya Yardimci olur ve daha verimli ve dinç bir sizi destekler.
  • Çok Yönlü Kullanım İçin Tasarlandı: Evrensel cilt uyumluluğu için tasarlanmış kırmızı ışık diz desteğimizin onarıcı dokunuşunu benimseyin. Uyarlanabilir kayış tasarımı, dizler, dirsekler ve omuzlar dahil olmak üzere çeşitli vücut bölgelerine rahatça sabitlenir ve destek ve kolaylığın uyumlu bir karışımını sunar. İyileşmeyi hızlandırın, eklem hareketliliğini koruyun ve özenle hazırlanmış terapötik aksesuarımızla gelen dengeye kendinizi kaptırın.
  • Özel Müşteri Desteği: Bir sorunla mı karşılaştınız? Kırmızı ışık Tedavısinin faydaları, VICONOR ürün uygulamaları ve hızlı sorun giderme konularında derinlemesine uzmanlığa sahip müşteri hizmetleri ekibimiz yalnızca bir mesaj uzaktadır. Sağlıklı yaşam yolculuğunuz bizim önceliğimizdir; sıcak, duyarlı yardımdan ve herhangi bir ürün arızası için sorunsuz değiştirme hizmetimizin sağladığı gönül rahatlığından daha azını beklemeyin.
prapazar.com pazaryeri N11 entegrasyonu

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkSiyah

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.