Sepet

Ugee 6.5x4" Grafik Çizim Tableti

KARGO
BEDAVA
Ugee 6.5x4" Grafik Çizim Tableti
Marka Ugee
Satıcı : Tecnotoys
7.670,96 TL
Vergiler Hariç: 6.392,47 TL

Mevcut Seçenekler:

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

Drawing Tablet, UGEE Computer Graphics Tablets with 10 Hot Keys, 6.5x4 inch OSU Tablet with Battery Free Stylus of 8192 Levels Pressure Sensitivity,Digital Pen Art Pad for Mac/Linux/Windows PC/Android
  • 【Fare ve Klavye Yerine】 Bu bilgisayar grafik tabletleri çevrimiçi çalışma, öğretim ve toplantı için idealdir. Yakınlaştırmayı, uzaklaştırmayı, geri almayı, kaydetmeyi, silmeyi ayarlamak için tercihlerinize göre özelleştirilebilen 10 kısayol tuşuna sahiptir. 8 yedek uçla birlikte 8192 basınca duyarlı pilsiz kalem. Çizim yapmak, OSU oyunları oynamak ve çevrimiçi oturum açmak vb. için uzun saatler boyunca çalışabilir. Fare ve klavye arasında ileri geri geçiş yapma ihtiyacını azaltır ve tıklama, klavye kısayolları ve girişi düzenleme işlevine sahiptir.

  • [Çizim tutkunlarına dost] Çizim tabletleri, kağıdın buzlu dokusunu simüle eder, 8192 basınca duyarlı pilsiz kalem, 60° eğim kontrolü, çizginin doğal kalınlığını ve karanlığını daha doğru bir şekilde yansıtacak şekilde ucun basıncını ayarlayabilir. gecikmesiz imleç konumlandırma özelliğine sahiptir ve kalem gövdesi, silgi işlevini değiştirmek ve gerçek çizim hissini geri yüklemek için bir anahtarla birlikte gelir. 180° döndürülebildiği için solak kullanıma uygundur, kalem kaybını önlemek için çizim pedlerinin üst kısmında kalem cepleri vardır.

  • 【Kullanışlı ve Hızlı】 Tip-C Arayüzü dijital çizim tabletinize, bilgisayarınıza veya Android telefonunuza kolay ve hızlı bir şekilde bağlanabilir (telefonun bir OTG dönüştürücü kullanması gerekir). Tip-C arayüzü kör eklemeyi destekler. Kolay sürücü indirme, destek-indirme-seçme yoluyla UGEE'nin resmi web sitesine girmeniz yeterlidir. Çizim tahtası türünü seçin - bilgisayar sistemini seçin - yüklemek için indirmeye tıklayın. Sürücü resmi yetkili web sitesinden indirilir, tak ve çalıştır, güvenli ve güvenilirdir.

  • [Çevre dostu] Bu çizim tableti gerçekten kağıtsızdır, kağıt israfını önler. Çok ince ve hafif olduğundan taşıması kolaydır - 1cm kalınlığında ve ağırlığı 200g. 6,5*4 inç boyutu, bu çizim tabletini bilgisayar için sınırlı masaüstü alanı için mükemmel hale getirir. Çizim tasarımı, fotoğraf düzenleme, eskiz, animasyon çizimi, mektup yazma için kullanılabilir. Çocukların ilk kez çizmeyi öğrenmesi, herhangi bir zamanda kayıt yapması gereken öğrenciler ve aşina olmayan yaşlılar için uygundur. tuş takımı.

  • [Geniş Uyumluluk] UGEE S640 grafik çizim tableti, Mac 10.10, Windows 7 veya üzeri, Chrome OS 88 veya üzeri ve Linux ile uyumludur, birlikte verilen OTG adaptörü aracılığıyla Android 6.0 veya üzeri telefonu destekler ve istediğiniz zaman telefonla çizim yapar. Word, PowerPoint, OneNote, Zoom, Xsplit vb. için geçerlidir. Ve daha sonra oluşturma için Adobe Photoshop, Paint Tool Sai, illüstratör, Corel Draw, Corel ressam, Sketchbook, Manga Studio, Clip Studio Paint'i destekler.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
Ekran BoyutuDiğer

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.