Sepet

Petkıt Otomatik Wifi Uzaktan Kedi Besleme ve İzleme 3 L

KARGO
BEDAVA
Petkıt Otomatik Wifi Uzaktan Kedi Besleme ve İzleme 3 L
Satıcı : Tecnotoys
10.561,75 TL
Vergiler Hariç: 8.801,46 TL

Mevcut Seçenekler:

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

PETKIT Automatic WiFi Cat Feeder, APP Control for Remote Feeding & Monitor, Schedule Up to 10 Meals Per Day, 304 Stainless Steel & Advanced Fresh Lock Technology, Cats/Dogs Up to 15 Days of Feeding
  • Uzaktan Uygulama Kontrolü ve İzleme: PETKIT otomatik kedi mama kabı ile evcil hayvanınızın beslenme rutinini sorunsuz bir deneyime dönüştürün. Kullanışlı uzaktan uygulama kontrolü ve izleme özelliği ile iOS veya Android akıllı telefonunuzun rahatlığında tüylü dostunuz için bir beslenme planını kolayca özelleştirebilirsiniz. WiFi (2,4 GHz) ağlarına bağlanın ve PETKIT uygulamasını kullanarak günde 10 öğüne kadar, öğün başına 1/2 fincana kadar programlayın. Hatta evcil hayvanınızı tek bir tıklamayla anında besleyebilir ve her zaman iyi beslenmelerini sağlamak için beslenme kayıtlarını takip edebilirsiniz. Ayrıca, birden fazla aile üyesinin akıllı telefonlarından kontrol edilebilir.

  • Gelişmiş Fresh Lock Teknolojisi:Gelişmiş evcil hayvan besleyicimizle tüylü arkadaşınıza her seferinde taze ve çıtır çıtır yemekler ısmarlayın. Tank tabanında hassas ve akıllı bir rotorla donatıldığından, doğru gıda dağıtımını sağlarken otomatik kapanan dağıtım çıkışı, dağınık olmayan bir besleme deneyimini garanti eder. Yerinde evcil hayvan geçirmez bir kilitle, sinsi evcil hayvanlarınızın fazladan yiyecek çalamayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca, yerleşik kurutucu torba ve geliştirilmiş sızdırmazlık şeridi, nemi önlemek ve yiyecekleri daha uzun süre kuru ve taze tutmak için birlikte çalışır.

  • Tıkanma Olmadan Daha Fazla Gıda Uyumluluğu: PETKIT evcil hayvan besleyici, pürüzsüz ve tutarlı bir yiyecek dağıtım deneyimi için daha büyük bir yiyecek dağıtım kabı ve gelişmiş pervane ile donatılmıştır. İster kuru evcil hayvan mamasını, ister havada kurutulmuş veya dondurularak kurutulmuş evcil hayvan mamasını (kuru mama <12mm) tercih edin, evcil hayvanınızın çeşitli beslenme ihtiyaçları için mükemmel bir çözümdür.

  • 304 Paslanmaz Çelik Kase: Birinci sınıf paslanmaz çelik kasemizle tüylü arkadaşınıza sağlıklı ve hijyenik beslenme hediyesi verin. Gıda sınıfı malzemelerle hazırlanmış, evcil hayvanınızın esenliğini sağlar ve çene sivilcelerini önlemeye yardımcı olur.

  • 15 Güne Kadar Beslenme: Yetişkin bir kediyi 15 gün besleyen 1,33 kg (2,9 lb) mama depolamak için 101 oz (3 L) büyük kapasite tahmin edilmektedir.

  • Akıllı Bildirimler ve Uyarılar: Uygulama bağlantısı ile akıllı besleyici, yiyecek deposu boşaldığında, pil zayıfladığında veya kurutucu torbayı değiştirmeniz gerektiğinde sizi uyaracaktır.

  • Çift Güç Sistemiyle Hiçbir Öğünü Kaçırmayın: Otomatik evcil hayvan besleyici, bir güç adaptörüyle birlikte gelir ve elektrik kesintisini önlemek için yedek 3A pillerle de çalıştırılabilir (pil dahil değildir), planlanmış beslemenin tutarlı olmasını sağlar.

  • BPA İçermeyen Malzeme ve Temizlemesi Kolay: Evcil hayvanınızın sağlığı için PETKIT akıllı yemlik ve aksesuarları BPA içermez. Ek olarak, otomatik kedi mama kabımızın hazne kapağı, hazne, hazne tabanı ve mama kabının tümü çıkarılabilir, bu da tüylü dostunuz için hijyenik bir beslenme rutini temizlemenizi ve sürdürmenizi kolaylaştırır.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.