Sepet

Petkit Eversweet Solo 2 Köpek Kedi Kablosuz Pompalı Su Çeşmesi 2 L

KARGO
BEDAVA
Petkit Eversweet Solo 2 Köpek Kedi Kablosuz Pompalı Su Çeşmesi 2 L
Marka Petkit
Satıcı : Tecnotoys
10.040,05 TL
Vergiler Hariç: 8.366,71 TL

Mevcut Seçenekler:

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

PETKIT EVERSWEET Solo 2 Wireless Pump Dog Cat Water Fountain,App Control,Ultra Quiet Dog Cat Water Fountain with Wireless Pump,3 Working Modes,Visualization Window, Cat Dog Water Dispenser-2L
  • [Kablosuz Pompa Pet Su Çeşmesi] PETKIT EVERSWEET SOLO 2, yükseltilmiş kablosuz pompa 3.0, kuru yanma önleyici, daha uzun kullanım ömrü, montajı kolay, son derece sessiz (20dB'den düşük) ile birlikte gelir.

  • [Bluetooth ile APP Kontrolü] PETKIT uygulaması aracılığıyla su fıskiyesinin durumunu istediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz, uygulama su seviyesi düşük olduğunda size hatırlatacaktır.

  • [Ultra Güvenli] Su pompasında ve çeşme gövdesinde kablo yoktur, tabanda yalnızca bir USB güç kablosu vardır. Ancak taban ve su çeşmesi gövdesi ayrılabilir, bu da işlemi daha güvenli ve kolay hale getirir. (USB Güç Adaptörü dahil değildir, 5V 1A güç adaptörüne/fişine ihtiyacınız olacaktır.)

  • [Ayrılabilir Tasarım] Sökülebilir su çeşmesi gövdesi ve tabanı ile su doldururken veya çeşmeyi temizlerken elektrikli tabanı ıslatmazsınız.

  • [Çok Katmanlı Filtreleme Sistemi] Saç ve tozu filtreler, koku ve ağır metalleri giderir.

  • [3 Çalışma Modu] Farklı koşullara uygulanan Akıllı Mod, Normal Mod ve Gece Modu.

  • Kapasite: 2L, evcil hayvanınızın su alımını karşılar.

  • [Lütfen Hatırlatma] Pompayı düzenli olarak söküp temizlemenizi öneririz, bu pompanın ve su sebilinin ömrünü uzatacaktır. Su pompasının kapsamlı bir şekilde temizlenmesi, aşağıdaki sorunlarda size yardımcı olabilir: 1, pompadan su zayıflamış veya hiç su çıkmıyor; 2, pompa gürültülü hale gelir.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
Kapasite2 L
MateryalPlastik
Ürün TipiTekli
Enerji KaynağıElektrik

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.