Sepet

Nıdage 5.5mm 1080p Yılan Muayene Kamerası 5 Inc Ips Ekran - 10m Kablo

KARGO
BEDAVA
Nıdage 5.5mm 1080p Yılan Muayene Kamerası 5 Inc Ips Ekran - 10m Kablo
Nıdage 5.5mm 1080p Yılan Muayene Kamerası 5 Inc Ips Ekran - 10m Kablo
Marka Nidage Sepette %10 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
10.821,43 TL
Vergiler Hariç: 9.017,86 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 218

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

3 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

5" IPS Screen Industrial Endoscope NIDAGE 5.5mm 1080P Snake Inspection Camera Waterproof Automotive Borescope with Case Flashlight 32GB Card, 33FT Scope Camera for Drain Pipe Sewer Wall Plumbing Home

denemek

5 inçlik boroskopumuz piyasadaki tüm 4,3 inçlik boroskoplardan 7,5 kat daha nettir. Bunları deneyip karşılaştırabilirsiniz. O zaman 5" dürbünümüzü seveceksiniz

85

654

TAM AKSESUAR KİTİ:

  • 1 x 5 inç IPS Muayene Kamerası

  • 1 x 32GB TF Kartı

  • 1 x Tip-C Şarj Kablosu

  • 1 x EVA Su Geçirmez Araç Kutusu

  • 1 x Aksesuar Seti (Manyetik Kanca ve Periskop)

  • 1 x Kullanım Kılavuzu

5” IPS EKRANLI VE 5,5MM KAMERALI NIDAGE ENDOSKOP

Onarım işinizi çok daha kolay hale getiriyoruz

  • NIDAGE, muayene kameraları ve endoskopların tasarlanması, geliştirilmesi ve üretilmesi konusunda uzun yıllara dayanan deneyime sahip profesyonel bir fabrikadır. Tüm endoskoplar arasında yüksek standartta kalite ve benzersiz performans sağlayan geliştirme ekibi, lider üretim hattı ve sıkı kalite kontrol sistemi konusunda deneyim sahibiyiz.

  • Daha büyük 5” IPS ekran – Doğru renklerle 7,5 kat daha net görüntü sağlayan bu dijital boroskop, hassas ayrıntıları görüntüleyen daha büyük bir görüntüleme penceresi sunar.

  • Özel ekran dondurma işlevi - merceği sabit bir yerde tutmak zor olsa bile görüntüyü dondurmanıza ve küçük ayrıntıları kolayca kontrol etmenize olanak tanır.

  • IPS teknolojisi 178°'lik geniş bir izleme açısı vaat ediyor; 360° döndürme görüntüleri işlevi ve doğru renk, daha iyi görüntüleme deneyimi sunar.

  • İnce 5,5 mm/0,21 inç su geçirmez lens - inceleme kamerası lensi, aydınlatma için 6 LED ve bir fener ışığı ile donatılmıştır; bu da onu tüm dar, ıslak ve karanlık köşelerin incelenmesi için uygun hale getirir.

654

5

emniyet

zg

5” BÜYÜK IPS EKRAN

  • 5” IPS ekrana sahip olan bu endoskop, size sıradan LCD ekranlı endoskoplardan 7,5 kat daha net görüntü sunabilmektedir. IPS ekranı aynı zamanda doğru renk ve 178° görüntüleme açısı sunarak her ayrıntıyı net bir şekilde kontrol etmenize ve mükemmel onarım sonucunu elde etmenize olanak tanır.

5,5MM/0,21” DAR LENS

  • 5,5 mm çaplı ultra ince kamera merceği dar yerlerden geçebilir. 16,5 ft uzunluğundaki yarı sert kabloyla bu dijital boroskop, onarım gerektiren alanın derinliklerine ulaşabilir.

IŞIKLI SU GEÇİRMEZ KAMERA

  • IP67 su geçirmezlik seviyesi, bu endoskop lensinin ıslak yerlerde ve hatta su altında çalışmasını sağlar. Üstelik mercek, karanlık yerlerde uygun aydınlatma sunabilen ve incelemeyi kolaylaştıran 6 LED ile donatılmıştır.

dsn

MÜKEMMEL

fsn

BÜYÜK PİL VE UZUN ÇALIŞMA SÜRESİ

  • 2500mAh kapasiteli dahili büyük pil, kısa sürede tamamen şarj edilebilirken, dijital yılan kamerasının 4 saate kadar sürekli çalışması için tek bir tam şarj yeterlidir, bu da onu harici güç kaynağından bağımsız hale getirir ve işiniz daha esnek hale gelir .

32GB TF KART İLE GELİN

  • Bu endüstriyel endoskop kanalizasyon kamerası ayrıca, yaklaşık 10 saatlik video ve 5000'den fazla resim kaydetmek için yeterli olan 32 GB'lik bir TF kartıyla (zaten monitöre takılı) birlikte gelir ve diğer akıllı cihazlara bağlanmaya gerek kalmadan kullanımı kolaylaştırır.

KULLANIŞLI AKSESUARLAR

  • Bu aksesuarlar farklı kullanımlar için kamera probuna takılabilir. Ayna, görüntüleme için iyi bir araç olacaktır. Kaybolan eşyalarınızı bulduğunuzda kanca veya mıknatısla alın! Lütfen kullanmadan önce ayna lensindeki mavi koruyucu filmi soyun.

kendileri

Teknik özellikler

Monitör

5 inç IPS Ekran

Görüntü çözünürlüğü

1920*1080

Hafıza kartı

32GB TF Kart (Takılı)

Pil Kapasitesi

2500mAh

Çalışma zamanı

4 saat

Kamera Işık Kaynağı

6 Yüksek Yoğunluklu LED

LED Flaş Işığı

1W LED

Kamera Çapı

5,5 mm/0,21 inç

Odak Aralığı

1.18-3.93 inç

Çalışma sıcaklığı

-23 122℉(-5 50℃)

Su geçirmez

IP67 Su Geçirmez

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.