Sepet

Mirakel Sırt Masaj Aleti, Shiatsu Sırt Boyun Masaj Aleti

KARGO
BEDAVA
Mirakel Sırt Masaj Aleti, Shiatsu Sırt Boyun Masaj Aleti
Mirakel Sırt Masaj Aleti, Shiatsu Sırt Boyun Masaj Aleti
Mirakel Sırt Masaj Aleti, Shiatsu Sırt Boyun Masaj Aleti
Mirakel Sırt Masaj Aleti, Shiatsu Sırt Boyun Masaj Aleti
Mirakel Sırt Masaj Aleti, Shiatsu Sırt Boyun Masaj Aleti
Mirakel Sırt Masaj Aleti, Shiatsu Sırt Boyun Masaj Aleti
Mirakel Sırt Masaj Aleti, Shiatsu Sırt Boyun Masaj Aleti
Marka Diğer
Satıcı : Tecnotoys
8.483,20 TL
Vergiler Hariç: 7.069,33 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Tanımlanan kupon adedi: 400

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

Sepette %15 İndirim

%15 indirim

Tanımlanan kupon adedi: 100

Alt Limit: 15.000,00 TL

En yüksek indirim tutarı: 15.000,00 TL

4 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

Back Massager, Shiatsu Back Neck Massager with Heat, Electric Shoulder Massager, Kneading Massage Pillow for Neck, Back, Shoulder, Muscle Pain Relief, Get Well Soon Presents - Christmas Gifts
  • DERİN YOĞURMA MASAJI: Boyun masajı, terapötik amaçlar için sekiz adet Çift yönlü rotasyon yoğurma masaj başlığı kullanır. Gerektiğinde iki yönde masaj yapabilen sırt masaj aleti, hangisini seçmek için tek düğmeli basit bir anahtarla. Herhangi bir üst düzey sırt masaj cihazından bekleyeceğiniz gibi, sırt ve boyun masaj cihazı, boynunuza hak ettiği konforu sağlamada çok etkili olmanın yanı sıra sırt, bel, uzuvlar ve omuzlarınıza da masaj yapabilir.

  • ÖZEL ISITMA FONKSİYONU: ​​Satın almayı düşünebileceğiniz herhangi bir boyun masaj aletinin yalnızca kullanımı kolay değil, aynı zamanda rahat olması da önemlidir. Mirakel Shiatsu Boyun Masaj Yastığımız bu özelliğe sahiptir. Boyun masajı hafiftir ve uzun süre giymek rahattır. Boyun masaj yastığı, yerleşik ısıtma işlevi sayesinde yorgun kasları yatıştırmaya ve stresi azaltmaya yardımcı olacaktır. Isı penetrasyonunu destekleyen ve nodüler masajı en üst düzeye çıkaran nefes alabilen kumaştan yapılmış boyun masajı

  • SİZİN İÇİN EN İYİ MASAJ CİHAZI: Sırt masaj aleti, herhangi bir anda masaj aletinin çalışma pozisyonunu ve kasın kesin gücünü doğrudan kontrol edebilir. Tüm boyun masaj aletleri boyun, omuz veya sırt üzerinde herhangi bir yere yerleştirilebilirse de, Mirakel sırt masajı daha hassas ve pürüzsüz kontrol elde edin. Sırt ve boyun masaj cihazının hassas konumlandırması, boyun ve sırttaki belirli kasları hedefleyebileceğimiz anlamına gelir; bu, sıradan sırt masajcılarının ulaşamadığı kısımları mükemmel bir şekilde çözer.

  • DAYANIKLI VE YUMUŞAK MALZEME: Bu klasik tarzdaki sırt masaj aleti, masaj aletinin daha iyi görünmesini sağlamak ve rahatlatıcı bir masajın keyfini çıkarmanızı sağlamak için keten kumaştan yapılmıştır. Hediye olarak sırt masajı, boyun masajı kas ağrısını ve yorgunluğu gidermek için iyi tasarlanmıştır. Sırt masajı, ev ve seyahat için iyi bir yardımcıdır. Boyun masaj aleti, sizin veya yolcularınızın güç konektörünü çakmağa takarak rahatlatıcı bir masajın keyfini çıkarmasını sağlayan bir araba güç kaynağı ile birlikte gelir.

  • KULLANIMI KOLAY: Sırt masajı, rahat kullanım için entegre kontrollere sahiptir. Gerçek konfor ve rahatlığın keyfini çıkarmak için güç düğmesine tek bir basış. Eşsiz ve esnek kayışı olan boyun masaj aleti, en iyi sonuçlar için yumuşak bölgedeki basıncı kolayca ayarlayabilirsiniz. Üç özel hız modu, boynunuza masaj yapmak için ihtiyacınız olan tedaviyi sağlar. Aşırı ısınma koruması ve 15 dakika otomatik kapanma özelliği güvenli kullanım sağlar

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkGri - Siyah

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.