Sepet

Leapfrog Lf2513 Uzaktan Kontrollü Bebek Kamerası - 300m Menzil

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Leapfrog Lf2513 Uzaktan Kontrollü Bebek Kamerası - 300m Menzil
Marka Leapfrog Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
9.642,86 TL
Vergiler Hariç: 8.035,72 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

LeapFrog LF2513 Remote Pan-Tilt-Zoom with 2.8" Screen, 1000ft Long Range, Night Vision, Soothing Lullabies, NightLight,2-Way Audio Talk, TemperatureSensor
  • [2,8" IPS LCD Ekran] - Yüksek çözünürlüklü, 2,8 inç IPS renkli LCD ekran - Bu IPS ekranla, bebeğinizi her açıdan izlemenizi kolaylaştıran daha geniş görüş açıları ve daha fazla renk çeşitliliği ve renk doğruluğu elde edersiniz. .

  • [Ebeveyn Ünitesinden Kaydırma, Eğme ve Yakınlaştırma Kamerası] - Kamera yan yana 270 dereceye kadar yatay kaydırma ve 30 dereceye kadar yukarı ve aşağı eğme ile küçük çocuğunuzun hareket etmesini izleyin. Daha fazla ayrıntıya ihtiyacınız var. Kamera 2 kata kadar yakınlaştırır.

  • [12 saate kadar video akışı ile şarj edilebilir pil] - 12 saate kadar video akışı veya 19 saate kadar yalnızca ses akışı ile tek bir şarjla gece boyunca gözünüz veya kulağınız bebeğinizin üzerinde olsun.

  • [1000 feet'e kadar uzun menzil] - Gününüze devam ederken bağlantıda kalın. Ses kalitesinin düşmesi veya bağlantının kesilmesi korkusu olmadan bebeğinizi başka bir odadan ve hatta bahçenizden kolayca duyun, görün ve onunla iletişim kurun.

  • [Kızılötesi Gece Görüş Kamerası] - Gelişmiş gece görüş teknolojisi, bebeğinizi otomatik kızılötesi gece görüşü ile net bir şekilde görmenizi sağlar.

  • [Yatıştırıcı Sesler ve Gece Işığı] - Duyuları yatıştırmak için sesler/ninniler çalarak bebek için hoş bir ortam yaratın. İki sakinleştirici melodi ve iki yumuşak ortam sesi arasından seçim yapın. Bebek ünitesinin gece lambası da aydınlatılarak konfor yaratılabilir.

  • [Sıcaklık Sensörü] - Gerektiğinde uyarı almak için doğru sıcaklık için bebeğin ortamını izleyin.

  • [İki yönlü, geri görüşlü interkom ile Güvenli İletim Modu] - 2,4 GHz FHSS teknolojisini kullanarak kamera beslemesinin güvenliği konusunda içiniz rahat olsun. Bazen bebeğinizin ihtiyacı olan tek şey sesinizi duymaktır. Taşınabilir ebeveyn görüntüleyicideki yerleşik interkom ile bebeğinizi herhangi bir odadan rahatlatın

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkBeyaz
Cihaz TipiBebek Kamerası

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.