Sepet

Huıon 420 Osu Tablet Grafik Tablet

KARGO
BEDAVA
Huıon 420 Osu Tablet Grafik Tablet
Marka Huion
Satıcı : Tecnotoys
4.722,77 TL
Vergiler Hariç: 3.935,64 TL

Mevcut Seçenekler:

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

HUION 420 OSU Tablet Graphics Drawing Pen Tablet with Digital Stylus - 4 x 2.23 Inches

Sürücü İndirme ve Kurulum

Sürücü İndirme: En son tablet sürücüsünü indirmek için lütfen Huion resmi web sitesine gidin (Windows kullanıcısı için Driver 12.4.2; MacOs kullanıcıları için Driver 12.2.2).

Sürücü Kurulumu: Kurulumdan önce lütfen bilgisayarınızda başka marka bir sürücünün bulunmadığından emin olunuz ve tüm çizim programlarını veya koruma programlarını kapatınız. Lütfen sürücüyü yüklerken Yönetici Olarak Çalıştırın.

MacOS kullanıcılarının yeni indirdikleri yazılımı normal şekilde kullanabilmeleri için öncelikle beyaz listeye koymaları gerekir.

  • Kompakt ve dayanıklı

Taşıması kolay ve minimalist tasarımlı, 7,5 mm kalınlığındaki minimalist tasarıma sahip 420 kalem tablet, kullanıcılara daha fazla kolaylık sağlamanın yanı sıra, 4×2,23 inç boyutunda bir çalışma alanı da yaratıyor. İstediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

  • Hassas ve yüksek verimli

4000LPI kalem çözünürlüğü sayesinde kalem ucunuzun hareketi doğru bir şekilde yakalanabilir. Kalem çözünürlük değeri ne kadar yüksek olursa, her satır girişinin sunumu o kadar iyi olur.

  • Teknoloji Elektromanyetik Sayısallaştırıcı

420 grafik tablet, 4000 LPI çözünürlüğe, 2048 Kalem basıncı Seviyesine, Besleme Gerilimi DC5V'ye ve Güç Tüketimi 0,35W'a sahiptir. Size mükemmel düzgün çalışma sağlar. Harika bir fare alternatifidir.

  • Gerçekçi ve pürüzsüz vuruşlar

200RPS raporlama hızı ve 12 mm algılama yüksekliği, kalem hareketlerine anında yanıt verilmesini sağlar. Her satır girişi tutarlılıktan ödün vermeden doğru bir şekilde sunulur.

  • Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayın

Çeşitli genel çizim ve tasarım yazılımlarıyla uyumlu olarak Windows ve Mac OS'ta çalışma desteklenir. 420, E-imza uygulamasına özel olarak oluşturulmuş olup tablet ile çizim de desteklenmektedir.

  • Güçlü uyumluluk

420 elektronik imza defteri ile Word, Excel'de düzenlenen dosyalar ve PDF veya JPG formatındaki belgelerin tümü ürünlerimizin desteklediği imzalama işleviyle uyumludur.

Paket içeriği:

  • 1x420

  • 1 x Pil Kalemi (AAA pil dahil değildir)

  • 1 x Talimat

  • 1 x USB Kablosu

  • 4 x Kalem Uçları

  • 1 x Kalem Klipsi

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
Ekran Boyutu8.9"

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.