Sepet

Home Zone Security Dış Mekan Hareket Sensörlü 120 Derece Geniş Açılı

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Home Zone Security Dış Mekan Hareket Sensörlü 120 Derece Geniş Açılı
Marka Home Zone Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
6.071,43 TL
Vergiler Hariç: 5.059,53 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Home Zone Security 2 Packs Solar Flood Lights Outdoor Motion Sensor 120 Degrees Wide Angle, Waterproof Powered for Garden Yard Pathway, 3500K Warm White 1000 Lumens, Adjustable Triple Head No Wiring

hareket sensörlü ışık dış mekan

hareket sensörlü ışık dış mekan

hareket sensörlü ışık dış mekan

hareket sensörlü ışık dış mekan

hareket sensörlü ışık dış mekan

Çift Aydınlatma Modu

Geceleri ışığı hareket algılamayla tam parlaklıkta etkinleştirecek hareket sensörü modunu etkinleştirmek için güç düğmesine bir kez basın. Alacakaranlıkta 20 lümenlik loş aydınlatma modunu etkinleştirecek ve hareket algılamayla 1000 lümene kadar aydınlanacak alacakaranlıktan şafağa modunu etkinleştirmek için güç düğmesine ikinci kez basın.

Ayarlanabilir Işık Başlıkları

Pilleri şarj etmek için dahili güneş paneli ve 1000 lümene kadar sıcak 3500K renk sıcaklığında aydınlatmaya sahip üç adet ayarlanabilir ışık başlığı ile tasarlanmıştır.

Kolay kurulum

Kurulumu kolaylaştırmak için birlikte verilen şarj edilebilir piller ve güneş paneli sayesinde kablolamaya gerek yoktur. Evinizin hemen hemen her yerine monte etmek için birlikte verilen montaj vidalarını ve braketini kullanın. Seçilen konumun gün içinde şarj olması için en az 8 saat güneş ışığı alabildiğinden emin olun.

İkili Paket Paketi

Bu model, ek güvenlik ve emniyet için geceleri evinizin çevresinde parlak aydınlatma sağlamak üzere iki adet üçlü kafalı güneş projektörü içerir. İstenmeyen ziyaretçileri caydırmak ve evinizi tetikte tutmak için projektörleri araba yolunuza, ara sokaklara ve giriş noktalarının üzerine yerleştirin.

hareket sensörü ışığı dış mekan

Ev Bölgesi Güvenliği Güneş Enerjili Üç Kafalı Hareket Sensörlü Işık 2'li Paket

Home Zone Security'nin tamamen yeni üçlü kafa hareket sensörlü güvenlik ışığıyla evinizi koruyun. Enerji tasarrufu sağlayan 20 lümenlik bekleme parlaklığına ve 3500K sıcak ışıkta hareket algılama özelliğine sahip ultra parlak 1000 lümenlik parlaklığa sahip üç adet ultra parlak LED ışık başlığıyla donatılmış bu dış mekan hareket sensörlü ışık, gece boyunca ek ev güvenliği için güvenilir, uzun ömürlü bir çözümdür .

Kurulumu kolaylaştırmak için birlikte verilen şarj edilebilir piller ve güneş paneli sayesinde hiçbir kablolamaya gerek yoktur. İstenmeyen ziyaretçileri caydırmak ve daha iyi görünürlük ve daha fazla gönül rahatlığı için geceleri evinizi tetikte tutmak için projektörleri araba yolunuza, ara sokaklara ve giriş noktalarının üstüne yerleştirin.

Özellikler

  • Malzeme: ABS

  • Güç: Şarj edilebilir pilli güneş paneli

  • Pil Tipi: 3,7V Li-ion pil

  • Parlaklık: 20 lümen bekleme / 1000 lümen hareket algılama

  • Renk Sıcaklığı: 3500K

  • Boyutlar: 13,78" x 7,09" x 6,3"

  • Ağırlık: 2,2 lbs

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.