Sepet

Eufy Security S120 Güneş Enerjili Duvar Işığı Kamerası

KARGO
BEDAVA
Eufy Security S120 Güneş Enerjili Duvar Işığı Kamerası
Eufy Security S120 Güneş Enerjili Duvar Işığı Kamerası
Marka Eufy Sepette %20 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
11.285,71 TL
Vergiler Hariç: 9.404,76 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 240

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

Sepette %20 İndirim

%20 indirim

Kalan Kullanım: 157

Alt Limit: 25.000,00 TL

En yüksek indirim tutarı: 10.000,00 TL

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

eufy Security Solar Wall Light Cam S120, Solar Security Camera, Wireless Outdoor Camera, 2K Camera, Forever Power, Motion Activated Light, AI Detection, IP65 Waterproof, Spotlight, No Monthly Fee
  • Hepsi Bir Arada Duvar Lambası ve Kamera : Sorunsuz bir şekilde entegre edilen kamera ve ışık, evinizin dışını izler ve alanları 300 lümen parlaklıkla aydınlatır. Işık rahat bir şekilde parlaktır ancak geceleri sizi veya komşularınızı rahatsız etmez. Ayrıca hareket etkinleştirildiğinde ışık otomatik olarak açılır.

  • Kablosuz Sonsuz Güç Solar Şarj : Yalnızca 2 saatlik yeterli güneş ışığı ile entegre güneş paneli, kamera için bir günlük güçten fazlasını sağlayabilir. Dahili pil, enerji tasarrufu modundayken 60 güne kadar pil ömrü sağlar.

  • 2K HD Gündüz ve Geceyi Görün : Canlı yayını ve görüntüleri tam 2K HD renkli gece görüşüyle ​​izleyin, böylece hiçbir ayrıntıyı kaçırmazsınız. Renkli Gece Görüşü, ışıklar kapalıyken bile kayıtların canlı ve keskin olmasını sağlar.

  • Yapay Zeka Akıllı Algılama : Kamera, 25 ft uzaklıktaki hareketi algılayan ve size gerçek zamanlı bildirim gönderen bir PIR sensörüne sahiptir. Nerede olursanız olun, insanlarla iki yönlü ses aracılığıyla konuşmak, 105 dB sireni çalmak ve davetsiz misafirleri korkutmak için parlak ışıkları etkinleştirmek için eufy Security uygulamasını da kullanabilirsiniz.

  • Aylık Ücret Yok : eufy Duvar Işığı Kamerası, aylık ücret veya gizli maliyet olmaksızın tek seferlik bir satın alma işlemidir. Tam güvenlik için her şey cihaz üzerinde yapılır. Etkinlik görüntülerini 60 güne kadar yerel olarak depolar.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
Garanti SüresiDistribütör Garantili

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.