Sepet

eufy security eufyCam 3C 2 Kamera Kiti, Güvenlik Kamerası

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
AZKarbon
eufy security eufyCam 3C 2 Kamera Kiti, Güvenlik Kamerası
Marka Eufy Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
45.785,71 TL
Vergiler Hariç: 38.154,76 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 8 gün içinde

eufy Security eufyCam 3C 2-Cam Kit, Security Camera Outdoor Wireless, 4K Camera, Expandable Local Storage up to 16TB, Face Recognition AI, Spotlight, Color Night Vision, No Monthly Fee
  • 4K Ayrıntısını Gündüz ve Gece Görün: EufyCam 3C ile, gece bile, herhangi bir potansiyel izinsiz giren kişinin (insan veya hayvan) üzerindeki küçük özellikleri tespit edin. Starlight ışığa duyarlı sistem, renk netliği için düşük ışık koşullarını iyileştirir.

  • Yerel Genişletilebilir Depolama: Bu yerel 4K güvenlik kamera sistemiyle, askeri düzeyde şifrelemeyle kendi verilerinizin kontrolü sizde. Taşınabilir bir sabit sürücü (dahil değildir) ile 16 TB'a kadar genişletme özelliğine sahip 16 GB dahili depolama; ömür boyu videoları hiçbir aylık ücret ödemeden depolayın. Sabit sürücü özellikleri ve gereksinimleri için lütfen SSS'ye gidin. İşletim sistemi, dahili depolama kapasitesinin bir kısmını kullanır.

  • BionicMind AI Güvenliğinizi Güçlendiriyor: Kendi kendine öğrenen AI ile aile ve yabancılar arasında ayrım yapan yüz tanıma sağlayan BionicMind ile güvenliğinizin gerçek potansiyelini görün.

  • 1 Şarjla 180 Gün Güvenlik: Tek şarjla 180 güne kadar kablosuz güvenliğin keyfini çıkarın.

  • Kontrolü Elinize Alın: Alexa ve Google Asistan aracılığıyla sesle etkinleştirme ve net iki yönlü ses ile eufyCam 3C'yi rahatça kontrol etmenin rahatlığını hissedin. Yanlış alarmları önlemek için aktivite bölgeleri bile ayarlayabilirsiniz.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
Garanti SüresiDistribütör Garantili

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.