Sepet

Eton Elite Mini Kompakt AM/FM Radyo

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Eton Elite Mini Kompakt AM/FM Radyo
Marka Eton Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
5.571,43 TL
Vergiler Hariç: 4.642,86 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Eton Elite Mini Compact AM/FM/Shortwave Radio
  • Mini Radyo Alıcısı: En sevdiğiniz yerel istasyonları açın veya dünyanın dört bir yanından haber ve müzik dinleyin; Dijital ayar, dahili AM anteni ve teleskopik FM/SW anteni içerir; Ambalaj Farklılık Gösterebilir.

  • Çok Yönlü Özellikler: Bu Mini radyo büyük bir güce sahiptir; Favori istasyonunuzu tarayın, dahili hoparlörden dinleyin veya kulaklığınızı takın; Zengin, turuncu LCD ekran, uyku zamanlayıcısı, saat ve alarm özelliklerine sahiptir; Özel Vegan deri taşıma çantasıyla birlikte gelir.

  • Güvende Kalın ve Eğlenin: Amerikan Kızılhaç'ının gururlu bir ortağı olarak, güvenliğinize kendimizi adadık. 30 yılı aşkın süredir eğlence ve acil durumlara hazırlık amaçlı ödüllü, yenilikçi ürünler yaratmaya kendimizi adadık.

  • Bağlantıda Kalın: World Band ve Hava Durumu Uyarı radyolarından güneş enerjisiyle çalışan ses sistemlerine ve bağlantılı ev ürünlerine kadar, evde, ofiste, yolda veya açık havada bağlantıda kalmanızı ve bilgi sahibi olmanızı sağlayacağız.

  • Eton'un Hazırlıklı Olma Taahhüdü: İster 10 günlük bir sırt çantalı geziye çıkın, ister sadece arka bahçede mangal yapın, günlük eğlenceye ve beklenmedik acil durumlara hazırlıklı olmanıza yardımcı olmaya kendimizi adadık.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.