Sepet

Dxztoz Çift Lensli Endoskop Kamera Eklemli Boroskop, 0.33 Inc - 1.5m Kablo

KARGO
BEDAVA
Dxztoz Çift Lensli Endoskop Kamera Eklemli Boroskop, 0.33 Inc - 1.5m Kablo
Dxztoz Çift Lensli Endoskop Kamera Eklemli Boroskop, 0.33 Inc - 1.5m Kablo
Sepette %10 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
22.142,86 TL
Vergiler Hariç: 18.452,38 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 219

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

3 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Dual-Lens Articulating Borescope, DXZtoz Endoscope Camera with 0.33in Two- Way Articulated Snake Camera, 5'' Split Screen, Inspection Camera with Light for Automotive Home Mechanics-5FT
  • [Oyun Değiştirici - Kamera Döndürülebilir] Hiç bir endoskopu doğru pozisyona getirmek için uğraştınız mı? Artık DXZtoz Eklemli Borescope düğmesini döndürmeniz yeterli, dar köşelerin etrafında daha fazla açı görüntüleyebilir ve yönleri kolayca çevirebilirsiniz.

  • 【Çift Lensli Mafsallı Videoskop - Katmanlı bir perspektif】 Döndürme prob ucunda 90 derecelik bir yan kamera hayal edebiliyor musunuz? Görme alanı çok boyutludur, ölü nokta yoktur.

  • 【5 inç Süper HD Ekran - Tek seferde Bölünmüş Görünüm 5 inçlik endoskop ekranı, yüksek çözünürlüklü görüntü sunan yenilikçi, kanıtlanmış ve lider görüntü işlemeyi kullanır. Manüel ayarlamalar gerekmeden tüm açıların tek bakışta görüntülendiği bölünmüş ekranın desteklenmesi.

  • 【Yükseltilmiş Daha Uzun Odak Aralığı - Daha Geniş Alan】 AGC500L inceleme kamerası, lens odak aralığında önemli ilerlemeler kaydetti. En iyi odak aralığı 2-15 cm'dir, normalde 1 cm'ye yakın ve 100 cm'ye kadar uzak görüntüyü netleştirebilir. 10X inceleme alanını maksimuma çıkarın.

  • 【Yarı Sert Deve Boynu Kablo ve Kullanışlı Aksesuarlar】 Yarı sert deve boynu kablosu manipüle edilmiştir ve ihtiyacınıza göre şeklini tutabilir. Kanca ve mıknatıslı küçük aksesuarlarla birlikte gelir, işinizi daha kolay ve daha verimli hale getirin! İyi paketlenmiş ve kolay taşınır.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.