Sepet

Dogtra Edge Rt Uzun Menzilli Yüksek Çıkışlı Uzaktan Köpek Eğitimi

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Dogtra Edge Rt Uzun Menzilli Yüksek Çıkışlı Uzaktan Köpek Eğitimi
Marka Dogtra Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
35.392,86 TL
Vergiler Hariç: 29.494,05 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 112

Alt Limit: 500,00 TL

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Dogtra Edge RT Long Range High-Output 1-Mile Waterproof 3-Dog Expandable Remote Dog Training E-Collar with Combination Boost Control for Professionals

dogtra

Dogtra EDGE RT

Uzun Menzilli Yüksek Çıkışlı 1 Mil Suya Dayanıklı 3 Köpekli Genişletilebilir Uzaktan Köpek Eğitimi E-Yakası ve Profesyoneller için Kombinasyon Takviye Kontrolü

Dogtra EDGE RT en zorlu eğitim ortamları için tasarlanmıştır. İster profesyonel bir antrenör, ister ciddi bir amatör olun, EDGE RT en karmaşık antrenmanlara en basit çözümü sunar. EDGE RT vericisi tek elle 'bakmadan' kullanım olanağı sağlar, böylece gözleriniz her zaman köpeğinize odaklanır. Kombinasyon Düğmelerimizle birleştirilmiş 8 seviyeli Nick ve Constant düzeltmesi, her köpek ve her eğitim durumu için geniş bir düzeltme yelpazesi sunar.

Özellikler

  • 1 Mil Aralığı

  • Tamamen Su Geçirmez

  • Kombinasyon Takviye Kontrolü

  • 8 Düzeltme Seviyesi/Seçici Kadran

  • Nick/Sabit Düzeltme ve Çağrı Cihazı Titreşimi

dogtra

Özellikler

dogtra

dogtra

dogtra

KOMBİNASYON HIZLANDIRMA KONTROLÜ

EDGE RT'nin benzersiz bir özelliği Kombinasyon Takviye Kontrolüdür. Bu, alıcıya yüksek bir güç yaymak için düşük ve orta güçlü düğmelerden oluşan bir kombinasyona basarak vericideki düzeltme gücünü hızlı bir şekilde artırmanıza olanak tanır.

TASARIM

Tek elle kullanım için tasarlanmış performans alıcı tasarımı ve tüp şeklindeki verici, 3 köpeğe kadar eğitim verebilecek ileri teknoloji sunar. Maksimum eğitim sonuçları için sürekli olarak uzaktan kumandaya bakmak zorunda kalmadan gözlerinizi köpeğinizin üzerinde tutabilirsiniz.

DÜZELTMELER

EDGE RT, 8 düzeltme seviyeli bir Seçici Kadran kullanır ve iki farklı düzeltme türüyle birlikte gelir. İlk düzeltme türü Nick'tir (hızlı ½ saniye) ve ikincisi ise Sabit düzeltmedir (12 saniyeye kadar). E-tasma ayrıca eğitim sırasında köpekleri uyarmak için net bir titreşim sunan bir Çağrı Cihazı titreşimine de sahiptir. Bu dinamik e-tasmayla siz ve köpeğiniz için doğru olanı bulun.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.