Sepet

Dogtra 1900s Handsfree Plus Güçlendir ve Kilitle Uzaktan Köpek Eğitimi

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Dogtra 1900s Handsfree Plus Güçlendir ve Kilitle Uzaktan Köpek Eğitimi
Marka Dogtra Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
27.607,14 TL
Vergiler Hariç: 23.005,95 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Dogtra 1900S HANDSFREE Plus Boost and Lock, Remote Dog Training E-Collar, HANDSFREE Square, 3/4-Mile Range, Rechargeable, Waterproof, High-Output, 1 Dog System, eCollar for Medium, Large Dogs

dogtra köpek eğitim tasması

Uygun eğitim araçlarına sahip akıllı eğitmenler, köpeğinizin potansiyelini ortaya çıkarmanın anahtarıdır. Dogtra, 30 yılı aşkın bir süredir, e-yaka eğitimi, GPS takibi ve top eğitimi için araçlar oluşturmak amacıyla sektör profesyonelleriyle işbirliği yaparak, köpek sahiplerinin birinci sınıf köpekler geliştirmesine destek oluyor. Profesyonel köpek eğitmenleri, K-9 memurları ve avcılar tarafından güvenilen Dogtra, en iyi deneyimi sağlamak için patentli doğru ve sezgisel kontrolle donatılmış dayanıklı eğitim ürünleriyle eğitim yolculuğunuzu geliştirir.

Dogtra 1900S HANDSFREE PLUS Güçlendirme ve Kilitleme 1 Köpekli Sistem

3/4 Mil Menzilli Şarj Edilebilir IPX9K Su Geçirmez Uzaktan Köpek Eğitimi E-Yaka, Genişletilebilir ELLER SERBEST KARE ve Güçlendirme ve Kilitleme

Yeni Özel Yükseltme ve Seviye Kilidi özelliklerine sahip Dogtra 1900S HANDSFREE PLUS, bir vericiyi gizlice ve uzaktan kontrol etmenize olanak tanıyan bir Dogtra HANDSFREE KARE sunar. Farklı işlevlere parmaklarınızın ucunda anında erişebilir ve 1900S HANDSFREE PLUS'ı çok çeşitli eğitim senaryoları için kullanabilirsiniz. Her bir ELLER SERBEST KARE, farklı işlevlerle eşleştirilebilir ve birçok kullanıcının, vericiden 33 fit uzakta herhangi bir zamanda herhangi bir özelliğe erişmesine olanak tanır. Değiştirilebilir bir madeni para lityum CR2032 pil dahildir. Konfor ve güvenliği göz önünde bulunduran 1900S HANDSFREE PLUS, köpeğin boynuna göre şekillendirilmiş ergonomik bir alıcıya sahiptir. 1900S HANDSFREE PLUS'ı en zorlu eğitim koşullarına hazır hale getiren IPX9K su geçirmezlik derecesine sahiptir.

Ana Özellikler

  • Özelleştirilebilir Destek

  • Güvenlik Seviyesi Kilidi

  • Gizli Kontrol için ELLER SERBEST KARE

  • 1-Köpek Sistemi

  • 3/4 Mil Aralığı

  • IPX9K Su Geçirmez

  • Nick/Sabit Düzeltme ve HPP Titreşimi

  • 127 Düzeltme Seviyesi/Reostat Kadranı/LCD Ekran

ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR ARTIŞ

Üstün Güçlendirme düğmesiyle egzersiz deneyiminizi geliştirin. Özelleştirilebilir Yükseltme düğmesiyle yapılan sürekli düzeltme, köpeğinizi hemen geri çağırmak için anında seviye artışlarına olanak tanır. Gelişmiş eğitim seviyenize sorunsuz bir şekilde atlamak için kendi özel Takviyenizi ayarlayarak eğitim modundan itaat moduna kolayca geçin.

GÜVENLİK SEVİYESİ KİLİDİ

Güvenlik Seviyesi Kilidi, aktif bir egzersiz stili için istenmeyen veya kazara seviye değişikliklerini önler. Egzersiz seviyenizi kilitlemek için açma/kapama düğmesine basmanız yeterlidir. Eğitim seviyelerinizi ayarlamak amacıyla kilidi açmak için tekrar basın.

*Güvenlik Seviyesi Kilidinin etkinleştirildiğini onaylamak için LCD Ekranda bir kilit simgesi görünecektir.

ELLER SERBEST

ELLER SERBEST KARELER size çoklu görev yapma ve gizli parmak ucu kontrolüne sahip olma özgürlüğü verir. Esnek bir kayış ve sezgisel toka ile üretilen HANDSFREE SQUARE bileğinize, avucunuza veya parmaklarınıza takılabilir. 14 adede kadar ELLER SERBEST KARE'ye kadar genişletilebilen Nick, Sabit veya Çağrı cihazı işlevleri, sistemi uzaktan ve gizli bir şekilde çalıştırmanız için kodlanabilir.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.