Sepet

Crazytech El Agrısı Giderici Kırmızı Işık Terapi Eldiveni, 660nm,

KARGO
BEDAVA
Crazytech El Agrısı Giderici Kırmızı Işık Terapi Eldiveni, 660nm,
Marka Diğer
Satıcı : Tecnotoys
10.547,50 TL
Vergiler Hariç: 8.789,58 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

Red Light Therapy Gloves for Hands for Pain Relief, 660nm&850nm, Rechargeable Wireless Controller, Near Infrared Light Therapy Heated Device for Hands/Neck/Knee/Wrist
  • Neden CRAZYTECH'i seçmelisiniz? CRAZYTECH, 660nm kırmızı ışığı ve 850nm yakın kızılötesi ışığı benzersiz bir kablosuz denetleyiciyle tek bir cihazda birleştirerek kablosuz giyilebilir kırmızı ışık terapisi cihazlarına öncülük ediyor. Kırmızı ışık terapisi için titizlikle tasarlanmış olup, mevcut ürünlerin çoğunun taşınabilirlik sorunlarını çözerek kullanıcılara daha etkili ve taşınabilir bir çözüm sunar.
  • Kırmızı Işık Terapisinin Faydaları: 660nm kırmızı ışık cilt tarafından etkili bir şekilde emilebilir, cilt görünümünü iyileştirebilir, kolajen üretimini artırabilir ve yara ıyılesmesini hızlandırabilir. 850nm yakın kızılötesi ışık daha derinlere nüfuz edebilir, kemiklere, dokulara, organlara ve eklemlere ulaşabilir, kas ıyılesmesini hızlandırabilir, iltihabı ve eklem Agrısını azaltabilir.
  • Altı Işık Terapi Modu. CRAZYTECH, zayıftan güçlüye beş yoğunluk seviyesi ve fototerapi için 10 Hz'lik bir darbe modu sunar. Her mod, vücudun doğal süreçleriyle senkronize edilir ve iyileşmeyi hızlandırırken ve iyileştirirken rahatsızlığı azaltmaya Yardimci olur, vücudun her bölgesi için uygundur.
  • Farklı Bölgeler için Tek Cihaz: Ayarlanabilir kırmızı ışık terapisi bantları, cihazın hedef bölgelere uyum sağlamasına Yardimci olur: eller, boyun, ayaklar, dirsekler ve dizler; eklem rahatsızlıkları, koşucuların dizleri ve egzersiz sonrası Agrılar da dahil olmak üzere çeşitli diz Agrılarını etkili bir şekilde giderir.
  • Hareket Halindeyken Terapi. Akıllı dokunmatik ekran kontrol tasarımı sizi kabloların kısıtlamalarından kurtarır. 2500mAh pil ile cihaz, kullandığınız yoğunluk seviyesine bağlı olarak tam şarj olduğunda ortalama 1-2 saatlik bir çalışma süresi sunar. Kontrol paneli herkesin kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Terapi modları arasında kolayca geçiş yapmak için sadece bir düğmeye basın.
  • Güvenceli Mükemmel Hediye: Sevdiklerinize kırmızı ışık terapisi eldivenimizle sağlık sevincini hediye edin. Zahmetsiz iadeler ve ömür boyu özel müşteri desteği sağlayan bir yıllık ürün garantimizle gönül rahatlığının tadını çıkarın. Kırmızı ışık diz terapisi hakkında endişeleriniz veya sorularınız varsa, 7/24 çevrimiçi hizmet tatmin edici yardım sağlamak için burada.
prapazar.com pazaryeri N11 entegrasyonu

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkSiyah

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.