Sepet

Anykit Çift Lensli Boroskop, 6 Inc Ips Ekran, Gözlem Kamerası - 5m Kablo

KARGO
BEDAVA
Anykit Çift Lensli Boroskop, 6 Inc Ips Ekran, Gözlem Kamerası - 5m Kablo
Satıcı : Tecnotoys
25.485,75 TL
Vergiler Hariç: 21.238,13 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Anykit Dual Lens Borescope with 6" IPS Screen, Inspection Camera with Split Screen, 1080P HD Endoscope Camera with Light, WiFi Transmission, 16.5ft Flexible Gooseneck Snake Camera for Professionals
  • Bölünmüş Ekranlı Çift Lens - Kolay karşılaştırma ve analiz için ön ve yan görüş sensörlerini aynı anda gözlemlemenize olanak tanıyan bölünmüş ekran görünümünü kullanarak daha fazlasını görün.

  • Büyük 6˝ HD IPS Ekran - Herhangi bir uygulama indirmenize veya internete erişmenize gerek kalmadan mümkün olan her ayrıntıyı görün. 179°'ye varan görüntüleme açısına sahip bu ekran, her açıdan ve hatta dış mekandaki parlak ışıkta bile doğal netlik sağlar.

  • Ultra Yüksek Çözünürlüklü Görüntü - Dahili 6+1 LED dizisi ve monitördeki ek fener ışığıyla HD kamera sensörü, ışığın az olduğu ortamlarda bile en iyi sonuçları sağlayabilir. IP67 su geçirmezlik özelliği ile ıslak ve zorlu ortamlarda zarar görmeden kullanılabilir.

  • Uzun Ömürlü Pil Ömrü - Dahili 6000mAh pil, 6,5 saate kadar sürekli çalışmayı destekler ve saatlerce güvenle çalışmaya olanak tanır. Kavrama ve kolay kullanım için rahat bir sapla ergonomik olarak tasarlanmıştır.

  • WiFi İletim İşlevi - İkinci ekran olarak kullanmak için bir akıllı telefona veya mobil cihaza bağlanın. Aynı anda görüntüleyin, gerçek zamanlı paylaşım yapın.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.