Sepet

Anhendeler 1080p Çift Lensli Işıklı Video Endoskop Kamera - 5m

KARGO
BEDAVA
Anhendeler 1080p Çift Lensli Işıklı Video Endoskop Kamera - 5m
Anhendeler 1080p Çift Lensli Işıklı Video Endoskop Kamera - 5m
Sepette %20 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
8.178,57 TL
Vergiler Hariç: 6.815,48 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 240

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

Sepette %20 İndirim

%20 indirim

Kalan Kullanım: 157

Alt Limit: 25.000,00 TL

En yüksek indirim tutarı: 10.000,00 TL

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Dual Lens Video Endoscope Camera with Lights, Anhendeler 1080P Borescope Inspection Camera with 8 mm IP67 Waterproof Sewer Snake Camera,6+1 LED Lights,16.5FT Semi-Rigid Cable, 32GB Card

6+1 yüksek kaliteli, daha parlak LED ışıklara sahip Anhendeler çift lensli endoskop kamera

Anhendeler çift lensli endoskop kamera

2022 yeni Anhendeler çift lensli borescope Muayene kamerası

Çift lensli endoskop : Yan lens olmadan borunun yan duvarını daha geniş ve daha parlak bir görüşle rahatlıkla görebilirsiniz. Tek tıklamayla ön lens ve yan lens geçişi.

Yüksek çözünürlüklü görüntü : Çift lensli borescope'un lensi, 2.0 yükseltilmiş teknoloji, yüksek kaliteli dijital sensör, net ayırma oranı ve kontrastın yanı sıra lensin parlak ayarlanabilir parlaklık LED ışığını benimser, boru içindeki ayrıntıları ve dokuyu net bir şekilde geri yükler .

Daha ayrıntılı gözlem : Bu çift lensli boroskop, size daha ayrıntılı bir gözlem deneyimi sunmak için 180° dönme işlevine ve 4x büyütme özelliğine sahiptir.

Mekanik kamera : Bu kullanımı kolay, güçlü inceleme boroskopu sıhhi tesisat hatları, kablolama, HVAC ve tesis bakımı için idealdir ve tamirciler, otomotiv meraklıları ve DIY hobileri için sahip olunması gereken bir araçtır.

6+1 Çift lensli dürbün kamerası

çift ​​lensli endoskop muayene kamerası

Tek lens + yan ayna ile karşılaştırıldığında çift lensli endoskop daha parlak, daha net ve daha geniş bir görüş alanına sahiptir

Çift lensli endoskop : Yan tarafta kamera ve led ışık bulunmaktadır, yan durumu rahatlıkla görebilirsiniz, kullanımı daha rahattır, detaylı ve karmaşık durumlarda kullanıma daha uygundur.

Tek lensli endoskop : Yan durumu görmek için yan ayna takılması gerekir, yanlarda ışık yoktur, sınırlı görüş alanı vardır, basit durumlarda kullanıma uygundur

Led ışıklı çift lensli kamera

Yüksek kaliteli yükseltilmiş çift lensli endoskop

ekranlı endoskop kamera

yılan muayene kamera kablosu

Endoskop Kanca Mıknatısı

32G TF kartlı endoskop kamera

4,3 inç renkli ekrana sahip dürbün kamerası

Bu 4,3 inç renkli LCD yüksek çözünürlüklü ekran, endoskopik kameranın net ve bozulmamış 1080P fotoğraflar veya videolar çekmesini gerçekten sağlayabilir. Butonları çalıştırarak ekran 180 derece döndürülebilir ve ekran 4 kat büyütülebilir, bu da işinizi kolaylaştırır

Yılan kamera yarı sert kablosu

Endoskop kamera kablosu, makul esneklik ve sertliğe sahip yarı sert malzemeden yapılmış olup, daha uzun mesafelerde ve eğriler etrafında muayene edilmesine olanak tanır, ihtiyaçlarınıza göre farklı şekillerde bükülebilir veya evin her köşesine ulaşacak şekilde durumunu koruyabilir. . 16,5 ft'lik kablo günlük ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uygundur.

Endoskopik çok fonksiyonlu aksesuarlar

Köşeye düşmek için kullanılan kanca, anahtarlara benzer lavabo, halkalar, metal nesneleri çekmek için kullanılan mıknatıslar, koruyucu kapak endoskop merceğinin sürtünmesini ve çizilmesini daha iyi önleyebilir

Ücretsiz 32G TF kartı

Anhendeler endoskop muayene kamerası, yaklaşık 30.000 çekilen fotoğrafı saklayabilecek 32 GB dahili bir karta sahiptir. Kart verilerini aktarmak için lütfen bir kart okuyucu kullanın. Algılama kamerası, kolay kayıt ve gelecekte görüntüleme için 32 GB TF kartta mükemmel hareketsiz görüntüler veya canlı videolar yakalar.

Lütfen kullanmadan önce TF kartını endoskopta veya bilgisayarda formatlayın

erkekler için en iyi hediye

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.