Sepet

VIISAN P2U Belge Kamerası 2K Çift Mikrofon Tarayıcı

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
VIISAN P2U Belge Kamerası 2K Çift Mikrofon Tarayıcı
Marka Viisan Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
8.678,57 TL
Vergiler Hariç: 7.232,14 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

VIISAN P2U Document Camera & Webcam 2K with Dual Microphone, USB Visualiser A3-Size, 3-Level LED Lights, AutoFocus, Image Invert Function, Fold, for Remote Teaching, Live Demo-Windows, macOS, Android
  • 【2'si 1 Arada USB Belge Kamerası ve Web Kamerası】 Keskin görüntüler çekmenizi sağlayan yüksek tanımlı COMS sensörü (maksimum çözünürlük 2592×1944@30fps'ye kadar) ve otomatik odaklama merceği ile.

  • 【Taşınabilir ve Esnek Belge Kamerası】 Çok eklemli tasarım ve 1,05 lb ağırlık, onu neredeyse bir telefon boyutuna getirip istediğiniz yere götürmenizi sağlar. İster bir kafede, ister evinizde veya ofisinizde olsun, onu kucağınıza bağlayabilir ve hemen çevrimiçi bir toplantı, öğretim, gösteri başlatabilirsiniz. Görüntülü sohbette veya görüntü çıkışında, cihazda görünen ters çevrilmiş görüntüyü manuel olarak normal bir görüntüye ayarlayabilirsiniz.

  • 【Özel VIISAN Uygulama Kiti】Görselleştirme yazılımı, dersleri unutulmaz kılmak için çeşitli açıklama araçları, bölünmüş ekran karşılaştırması, anlık görüntü, kaydedici ve etkileşimli bir beyaz tahta sağlar. Daha kapsamlı özellikleri indirmek ve keşfetmek için kullanılabilir. Maksimum kaplama alanı: A3 boyutu. Tayvan'da tasarlanmış ve üretilmiştir.

  • 【Tak Çalıştır ve Çok Yönlü Hizmet】Ek sürücüye ihtiyaç duymadan, belge kamerasını herhangi bir USB bağlantı noktasına takmanız yeterlidir, sonra gitmeye hazırsınız. Demo ve web semineri yazılımlarıyla (Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Skype) sorunsuz çalışır. Windows, macOS ve Android (7.0 veya üstü) için uygundur. Ürünün kullanımı sırasında sorularınızı yanıtlayacak profesyonel teknisyenlerin bulunduğu resmi web sitemizi ziyaret etmek için VIISAN'ı arayın. VIISAN P2U, bir yıllık garanti servisiyle birlikte gelir.

  • 【Dahili Mikrofon ve LED Işık】 Dahili çift mikrofonlu 2K belge kamerası, video çekmenizi veya uzaktan eğitim sırasında gürültüyü azaltmanızı ve ses kalitesini iyileştirmenizi sağlar. Belge kamerası, parlaklığın ortama göre değiştirilmesini sağlayan 3 kademeli ayarlanabilir bir LED ışığa sahiptir. Ayrıca görüntüleri karanlık ortamlarda bile net bir şekilde görüntüler.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
BağlantıUSB
ModelP2U
Garanti SüresiDistribütör Garantili
RenkSiyah
Tarama Çözünürlüğü2400 DPI

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.