Sepet

Ring Alarm Pro 8 Parçalı Kit - Dahili Eero Wi-fi 6 Yönlendirici

KARGO
BEDAVA
Ring Alarm Pro 8 Parçalı Kit - Dahili Eero Wi-fi 6 Yönlendirici
Ring Alarm Pro 8 Parçalı Kit - Dahili Eero Wi-fi 6 Yönlendirici
Marka Ring Sepette %20 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
28.892,86 TL
Vergiler Hariç: 24.077,38 TL

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 241

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

Sepette %20 İndirim

%20 indirim

Kalan Kullanım: 157

Alt Limit: 25.000,00 TL

En yüksek indirim tutarı: 10.000,00 TL

Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Ring Alarm Pro 8-Piece Kit - built-in eero Wi-Fi 6 router and 30-day free Ring Protect Pro subscription
  • İzinsiz girişlere ve daha fazlasına karşı korumaya yardımcı olan dahili eero Wi-Fi 6 yönlendiricili Ring'in en iyi ev güvenlik sistemi. Ayrıca Alarm Pro, bağlı evinizin güvenli bir ağ wifi ağında çalışmasını sağlar.

  • Özelleştirilebilir ev koruması. Bu kit, bir Alarm Pro Baz İstasyonu, bir Tuş Takımı, pencereler/kapılar için dört Temas Sensörü, bir koridor/oda için bir Hareket Dedektörü ve bir Alarm Menzil Genişletici içerir. İstediğiniz zaman hepsi ayrı satılan Alarm Sensörlerini ve eero 6 genişleticileri eklediğinizde daha fazla odayı kapsayın ve daha fazla tehdidi tespit edin.

  • Hızlı ve güvenli internet. 900 mbps'ye varan hızlara ve 1.500 metrekareye varan kapsama alanına sahip güvenilir wifi ile cihazlarınızın bağlı kalmasına yardımcı olur. İsteğe bağlı çevrimiçi tehdit korumasıyla güvenli bir ağ oluşturun.

  • Kolay kurulum. Kurulum için ihtiyacınız olan her şey kutunun içinde. Pro Baz İstasyonunu takın, Ring ve eero Uygulamaları aracılığıyla kurun ve sensörlerinizi ideal konumlarınıza yerleştirin.

  • Korumanızın seviyesini yükseltin. Ring Protect Pro Planı (abonelik gereklidir, ayrıca satılır) ile ayda 20 ABD doları karşılığında isteğe bağlı Profesyonel Alarm İzleme ile 7/24 acil durum polisi, itfaiye ve tıbbi müdahale alın, elektrik kesintisi sırasında Zil Alarmınızı çevrimiçi tutun ve daha fazlasını yapın.

  • Evinizin her köşesini güven altına almak için Ring Alarm Pro - Connect Alarm Cam Kırılma Sensörü, Alarm Duman ve CO Dinleyici, Alarm Sel ve Donma Sensörü, Güvenlik Kameraları, Görüntülü Kapı Zilleri, Ring Akıllı Aydınlatma ve daha fazlasıyla daha fazlasını yapın.

  • Alexa'yla daha iyi. Bir Ring Protect Planı (abonelik gereklidir, ayrıca satılır) ile Ring Alarm'ı sesinizle etkinleştirin ve devre dışı bırakın.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.