Sepet

Petcube Bites 2 Wi-fi Evcil Hayvan Kamerası Otomatik Mama Kabı

KARGO
BEDAVA
Petcube Bites 2 Wi-fi Evcil Hayvan Kamerası Otomatik Mama Kabı
Petcube Bites 2 Wi-fi Evcil Hayvan Kamerası Otomatik Mama Kabı
Marka Petcube Sepette %10 'ye Varan İndirim
Satıcı : Tecnotoys
26.419,35 TL
Vergiler Hariç: 22.016,13 TL

Mevcut Seçenekler:

Kuponlar

Yeni Üyelik İndirimi

Üyelere Özel

%10 indirim

Kalan Kullanım: 218

Alt Limit: 500,00 TL

En yüksek indirim tutarı: -

3 gün kaldı Kuponun Ürünleri
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

Petcube Bites 2 Wi-Fi Pet Camera with Treat Dispenser & Alexa Built-in, for Dogs and Cats. 1080p HD Video, 160 Full-Room View, 2-Way Audio, Sound/Motion Alerts, Night Vision, Pet Monitor
  • Üstün evcil hayvan izleme – Petcube Bites Wi-Fi evcil hayvan kamerasıyla evcil hayvanınızı 1080p full HD video, 160° ultra geniş açılı görüş ve gece görüşüyle ​​izleyin. 4x zoom ile yakından görün. ��Yüksek kaliteli 2 yönlü ses ile duyun ve konuşun.

  • 2 dakikalık hızlı kurulum – Petcube Bites 2, 2,4Ghz ve 5Ghz Wi-Fi bağlantılarını destekleyen tek evcil hayvan kamerasıdır. iOS 11 ve üzeri, Android 7.1.2 ve üzeri gereklidir.

  • Evcil hayvanınızı uzaktan tedavı edin – Toss, kısa, orta veya uzun mesafeli ikramları yapabilir veya ücretsiz Petcube uygulaması aracılığıyla otomatik ikram dağıtımını planlayabilir. Çok çeşitli kuru, çıtır köpek ve kedi ödül mamalarını destekler. 1. 5 lbs tedavı kapasitesi.

  • Akıllı ses ve hareket uyarıları – Gerçek zamanlı bildirimler, evcil hayvanınızın ne zaman aktif olduğunu ve check-in yapmanız gerektiğini size bildirir.

  • Dahili Alexa asistanı – Bites 2 akıllı evcil hayvan kameranız aracılığıyla müzik çalın, soruları yanıtlayın, haberleri dinleyin, akıllı ev cihazlarını kontrol edin, evcil hayvanınızın en sevdiği ikramları sipariş edin ve daha fazlasını yapın. Sesli asistan işlevi isteğe bağlıdır.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
Ürün TipiTekli

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.