Sepet

Ordro AX65 3.5" Wi-Fi UHD IPS Video Kamera

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Ordro AX65 3.5" Wi-Fi UHD IPS Video Kamera
Marka Ordro Sepette %10 İndirim Fırsatı!
Satıcı : Tecnotoys
33.428,57 TL
Vergiler Hariç: 27.857,14 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 9 gün içinde

4K Video Camera Camcorder ORDRO AX65 Wifi UHD Camcorder 3.5" IPS Touch Screen HD 1080P 60FPS, Livestream Camcorder with 12x Optical Zoom Vlogging Camera Camcorder w Mic Wide Angle Lens Handheld Holder
  • 12x Optik Yakınlaştırma ile Yakın ve Ayrıntı Yakalayın: 5,0 Megapiksel CMOS sensör artı 12x Yakınlaştırmalı Optik Yakınlaştırma Lensi, ayrıca dahili Sarsıntı Önleme ve Yüz algılama (Tripod kullanmak daha iyi olur). En küçük ayrıntılara kadar şaşırtıcı derecede güzel görüntüler sunar.

  • 1/3 İnç Sony CMOS Sensör: Görüntü Sensörü, 5,0 MP etkin piksellere sahip geniş bir etkili alana sahiptir ve loş ışık koşullarında çekim yaparken bile gürültüyü bastırır. Loş ışıklı koşullarda çekim yaparken bile gürültüyü bastırır.

  • 【Çok İşlevli Video Kamera】 4K video kamera, Sarsıntı Önleme, AF-L işlevi, Duraklatma işlevi, Normal video kaydı, Hızlandırılmış video kaydı, Döngü video kaydını destekler; Fotoğraf çekme, Sürekli fotoğraf çekme, Zamanlı fotoğraf çekme ve Diğer işlevler, otomatik zamanlama, HDMI TV çıkışı, maksimum 256 GB SD kart, flaş yuvası tutucusu ve harici mikrofon jakı, harici dolgu flaşı ve tripod desteği (tripod dahil değildir). Video kamera iki pille birlikte gelir; şarj sırasında da video kaydedebilir.

  • 4K Kayıt ve 3,5 inç IPS Dokunmatik Ekran: Ultra keskin 4K Ultra HD kayıt, 24 fps'de 4K Ultra HD veya 60 fps'de 1080p Full HD kalitesinde süper keskin videolar yakalayın. 28 MP hareketsiz fotoğraflar çekin ve çarpıcı, yüksek çözünürlüklü fotoğraflarla anı koruyun. 3,5" IPS dokunmatik ekranlı LCD monitörle kolayca çekim yapın, fotoğraf ve videoları inceleyin.

  • Web Kamerası ve Canlı Yayın Olarak: Web kamerası kamerası olarak doğrudan Facebook, YouTube, Instagram ve Skype'a yayın yapabilirsiniz. Video kamerayı USB kablosuyla bilgisayara bağlayın ve PC kamera seçeneğini seçin. AX65 yalnızca tek bir USB kablosuyla canlı yayın yapabilir.

  • Hızlandırılmış Çekim, uzun olay dizilerini çok kısa bir zaman aralığında yakalamanıza olanak tanır. 1 saniyeden 30 dakikaya kadar çeşitli aralıklarla uzun olayları yakalayabilir ve çok kısa sürede oynatabilirsiniz.

  • Harici Mikrofon ve Geniş Açı Lens ve LED Işık: Mikrofon ve ışığın 4k kameraya bağlanması ve olağanüstü ses kalitesi sağlayarak podcast veya ders kayıtları için kullanılması kolaydır ve aydınlatma, parlak beyaz ışıktan kehribar rengi eklemeye kadar değiştirilebilir. aydınlatma koşullarına daha iyi uyum sağlamak için durum. Daha geniş bir çekim aralığı için 2'si 1 arada 0,39x (makro lensli) geniş açılı lens. Makro lens, gerektiğinde yakın çekim video çekimi için vidalanır.

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkSiyah
Ekran Boyutu3.5"
Ekran TipiIPS
Dahili Hafıza32 GB
Optik ZoomVar
Wi-Fi DesteğiYok

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.