Sepet

Crazytech Agrı Gidermek İçin Kırmızı Işık Terapisi, Diz Titreşim

KARGO
BEDAVA
Crazytech Agrı Gidermek İçin Kırmızı Işık Terapisi, Diz Titreşim
Marka Diğer
Satıcı : Tecnotoys
10.948,60 TL
Vergiler Hariç: 9.123,83 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

Red Light Therapy Knee Brace Vibration Knee Massage for Pain Relief, 660nm&850nm, Rechargeable Wireless Controller, Near Infrared Light Heated Device for Knee/Elbow/Shoulder Pain Relief
  • Devrim Niteliğinde Isıtmalı Titreşim Masajı: Derin doku masajı için benzersiz üç seviyeli titreşim ve ısı terapisi sunan diz masaj aletimizle rahatlama deneyiminizi yükseltin. Beş ısıtma bölgesiyle tasarlanan bu alet, eklem rahatsızlığı, koşucuların dizleri ve egzersiz sonrası Agrılar dahil olmak üzere çeşitli diz Agrılarını etkili bir şekilde giderir.
  • Kırmızı Işık Terapisinin Faydaları: Geliştirilmiş cilt görünümü, kolajen uyarımı ve hızlandırılmış yara ıyılesmesi için 660nm kırmızı ışığın avantajlarından yararlanın. Aynı zamanda, 850nm yakın kızılötesi ışık derinlemesine nüfuz ederek kas ıyılesmesini destekler ve eklem Agrısını hafifletir.
  • Diz Masaj Aleti: Isı ve kırmızı ışık terapisi, titreşimli masaj, 660nm kırmızı ışık ve 850nm yakın kızılötesi ışığın birleşiminden oluşan diz masaj aletiyle iyileşme sürecinizde devrim yaratın.
  • Kablosuz, Taşınabilir ve Uyarlanabilir: Kablosuz kullanım için 2500mAh c tipi şarj edilebilir pil. Güç kontrol cihazı ile kendinizi kabloların kısıtlamasından kurtarın, 1-2 saat kablosuz kullanım sağlar. Sadece taşınabilir değil aynı zamanda ayarlanabilir olup, birlikte verilen 25 inçlik uzatma kemeriyle dirsekler ve omuzlar da dahil olmak üzere vücudun çeşitli kısımlarında kullanıma olanak tanır.
  • Akıllı Dokunmatik Ekran Kontrolü: Akıllı Dokunmatik Ekran Kontrolü ile terapinizi zahmetsizce özelleştirin. 3 titreşim seviyesini, 5 kırmızı ışık modunu ve 10Hz darbe modunu ayarlayın.
  • Perfect Gift with Assurance: Gift the joy of health with our versatile knee pad for your loved ones. Enjoy peace of mind with our one-year product guarantee, ensuring effortless returns, and a lifetime of dedicated customer support. If you ever have concerns or questions about red light knee therapy, 24/7 online service is here to provide satisfactory assistance.
prapazar.com pazaryeri N11 entegrasyonu

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkSiyah

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.