Sepet

Brinno Ath1000 Ipx67 Şeffaf Su Geçirmez Muhafaza Kamera Kılıfı -

KARGO
BEDAVA
Brinno Ath1000 Ipx67 Şeffaf Su Geçirmez Muhafaza Kamera Kılıfı -
Marka Diğer
Satıcı : Tecnotoys
8.194,14 TL
Vergiler Hariç: 6.828,45 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 12 gün içinde

Brinno ATH1000 IPX67 Clear Waterproof Housing Camera Case - Ideal for Outdoor Environments, Extreme Action Videos, and Construction Sites - Compatible with TLC2000/TLC2020 Series

  • NET SU GEÇİRMEZ KASA: Yaratıcılığınızı dış mekana taşıyarak hızlandırılmış kamera içeriğini yükseltin! Ekipmanınızı neredeyse her iklimde ve her yerde güvende tutun ve koruyun. Her zaman mükemmel çekimi elde etmenizi garantilemek için istenmeyen nemi, kumu ve tozu uzak tutun.

  • DIŞ MEKANLAR İÇİN GÜVENLİ: Brinno'nun müdahalesiz teknolojisini tamamlayacak şekilde tasarlanan kapak, yıl boyunca zorlu hava koşullarına karşı en üst düzeyde koruma sağlar. Çanta ayrıca düşmeye ve çizilmeye karşı ek koruma sağlar.

  • HER Anı YAKALAYIN: Şantiyelerden, inşaat alanlarından dış mekan projelerine kadar, dayanıklı kılıfımız kamerayı koruyarak projenizin sorunsuz çalışmasını sağlar! Hatta 30 dakika boyunca 4 ft derinliğe kadar suya daldırılabilir!

  • ÇOK YÖNLÜ MONTAJ: ¼” vidalı montaj, standart bir kamera tripodu veya kelepçesine takılmasına olanak tanır ve büyüyen bitkilerdeki çevresel değişiklikler gibi video etkinliklerinde dış mekan izlemeyi her zamankinden daha kolay hale getiren 2 adet kancalı elastik kayışla birlikte gelir.

  • GÜVENİLİR MARKA: Brinno hızlandırılmış çekimi kolaylaştırır. Birinci sınıf birinci sınıf timelapse çözümleri ve aksesuarları sunuyoruz. Brinno, müşterilere görsel anlatılar anlatma ve paylaşma gücü vererek olayları her zaman, her yerde dinamik bir şekilde hayata geçiriyor. Hiçbir atışı kaçırmayın.

prapazar.com pazaryeri N11 entegrasyonu

Bu ürün Tecnotoys satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

Ürün Özellikleri
RenkSiyah

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.