Sepet

Justcheapstore Pilli Kaş Bıyık Yüz Alma Epilatörü Kalemi Cihazı

Justcheapstore Pilli Kaş Bıyık Yüz Alma Epilatörü Kalemi Cihazı
Marka Xnews
257,80 TL
Vergiler Hariç: 214,83 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 3 gün içinde

Pilli Kaş Bıyık Yüz Alma Epilatörü Kalemi Cihazı:Flawless Pilli Kaş Bıyık Yüz Alma Epilatörü Kalemi Cihazı, pratik ve kullanışlı bir tasarıma sahiptir, bu sayede çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Hassas başlığıyla istenmeyen tüyleri anında alabilir ve kaşlarınıza şekil verebilirsiniz, böylece güzelliğinize güzellik katarsınız.Basit bir kullanıma sahiptir. Kapağını çıkarıp çalıştırmanız yeterlidir ve tüylerinizi almak istediğiniz bölgenin üzerinde gezdirin. Tüylerin çıkış yönünün tersine uygulama yaparak işlemi tamamlayabilirsiniz. Bu işlem sırasında herhangi bir acı veya sızı hissetmezsiniz.Ayrıca, Flawless Pilli Kaş Bıyık Yüz Alma Epilatörü Kalemi Cihazı, asla tahriş yapmaz ve çene, yanak, dudak üstü ve alın gibi hassas bölgelerde güvenle kullanılabilir.Paket İçeriği:1 adet Flawless epilasyon aleti1 adet temizleme fırçasıNot: Ürün 1 adet AA kalem pil ile çalışır (pil paket içeriğine dahil değildir).Ölçüleri: 10 cm uzunluğunda, 4.5 cm genişliğindedir.

Bu ürün JUST CHEAP STORE satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.