Sepet

Bataryasan Fırçasız (Bldc) Motor Sürücü Tulpar-200-80V/15A

KARGO
BEDAVA
AZKarbon
Bataryasan Fırçasız (Bldc) Motor Sürücü Tulpar-200-80V/15A
Marka Tulpar
Satıcı : Bataryasan
13.600,00 TL
11.177,90 TL
Vergiler Hariç: 9.314,92 TL
Bu ürünü alarak Co2 emisyonunu düşürmeye katkıda bulun!

Tahmini Kargoya Teslim: 6 gün içinde

Tulpar_200 kontrol ünitesi, fırçasız bir DC motoru 80V ve 50A'e kadar sürdürebilen yüksek akım özellikli bir motor denetleyicisidir. Kontrol ünitesi, Alan Yönelimli Kontrol (FOC) / Vektör kontrol, Trapezoidal veya Sinusoidal modunda çalışabilir. Rotor pozisyonunu tespit etmek ve kesintisiz dönüş sağlamak için motorların 3 sargılarına güç verilmesini sağlamak için çeşitli sensör tipleri desteklenir. Kontrolör, sensörsüz motorları FOC modda çalıştırabilir. Motor açık veya kapalı döngü hız modunda, pozisyon modunda veya tork modunda çalıştırılabilir. Tulpar_200, bir Analog ve komut veya geri besleme girişi, limit anahtarları veya diğer birçok fonksiyon olarak yeniden kaybolan birkaç Dijital ve Darbe I / O'ya sahiptir. Tulpar_200, bir RC radyodan, Analog potansiyometreden, kablosuz modemden veya mikrobilgisayardan alınan komutları kabul eder. CAN veriyolu kullanılarak, tek bir bükümlü çift üzerinde 1Mbit / s'ye kadar 120 kontrolör ağa bağlanabilir. Kontrolcünün çalışması, Temel Dil komut dosyaları kullanılarak kapsamlı bir şekilde otomatikleştirilebilir ve özelleştirilebilir. Kontrolör, NesDrive ‘rın yeni işletim yazılımlarını indirerek en yeni özelliklere sahip alanda yeniden programlanabilir.

Bu ürün Bataryasan satıcısı tarafından gönderilir.
İncelemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenir.

    

Hesabınız altında yer alan Siparişlerim bölümüne gidip ürünününüz henüz kargoya verilmediyse iptalini gerçekleştirebilirsiniz.


Eğer ürününüz kargoya verildiyse kolay iade süreci nasıl başlatılır?


    1. İade edilecek ürünü ve iade nedenini seçin. Aynı üründen birden fazla satın aldıysanız iade edilecek ürün adedini de seçmeniz gerekir.

    2. destek@azkarbon.com adresinden bizimle iletişime geçin

    3. Yapılan yönlendirmeler doğrultusunda size iletilecek kargo kodunu not alın ve sipariş ekranınızdaki alana girin.

    4. İade edilecek ürünler ile faturayı göndermeyi unutmayın.



Ürün bize ulaştıktan sonra iade şartlarına uygunluğu kontrol edilir.


Ürün iade şartlarına uygunsa, iadeniz onaylanır, değilse adresinize geri gönderilir.


İadesi onaylanan siparişinizin ücret iadesi bankanıza bağlı olarak 2-10 iş günü içerisinde ödeme yapmış olduğunuz kartınıza yansır.


Taksitli alışverişlerde ücret iadesi tek seferde bankanıza yapılır, ancak kart ekstrelerinde taksitli şekilde görüntülenir.


Ürünü teslim aldıktan sonra yetkili servis tarafından kurulumu gereken buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon, güneş paneli, inverter gibi beyaz eşya, enerji verimliliği ve mobilite kategorisi siparişleriniz için;


Paket yetkili servis bilgisi olmadan açılmamalıdır, eğer açılırsa ürün iade kapsamı dışında kalır.


Yetkili servis kurulumu esnasında eğer sorun tespit edilirse ancak yetkili servis raporu ile ürünü iade edilebilirsiniz.